Gabriela Spanic, actrița originară din Venezuela supranumită de unii „Regina Telenovelelor” încă se confruntă cu probleme serioase de sănătate după ce a fost otravită sistematic de asistenta ei cu suflat de amoniu, pe care îl introducea în mâncarea și lichidele pe care le consumă. Drama Gabrielei Spanic nu pare să ia sfârșit. Actrița de telenovele se confruntă cu probleme de sănătate la trei ani de când a fost otravită de asistenta ei. La acea vreme, Gabriela a fost la un pas de moarte după ce a ingerat în mai multe rânduri mâncare în care era introdus suflat de amoniu.

Substanța i-a afectat organele interne iar, în prezent, la trei ani de la acel incident, plămânii și ficatul nu mai funcționează la parametri normali. Practic, actrița se teme să nu moară în somn sufocată din pricina faptulu că plămânii nu mai funcționează cum trebuie și, în plus, se îndoapă cu medicamente pentru a ajuta funcționarea ficatului.

Gabriela Spanic a fost otravită de asistentă ei personală. Femeia a fost condamnată la închisoare, a executat pedeapsa, însă de ceva vreme este liberă.

Sursa/foto:  www.agentiadepresamondena.ro

Distribuie articolul: