Înaintează în vârstă şi nu vor să ascundă acest lucru, motiv pentru care unele staruri îşi etalează mândre primele fire de păr alb. Iar altele încearcă încă să păcălească privitorii cu şuviţe în toate nuanţele posibile de blond, de la foarte deschis la aproape şaten.

Cine arată mai bine – cele care preferă look-ul natural sau cele care îşi ascund încă, în mod nereuşit, vârsta?

De-abia postase câteva imagini sexy, în care trupul ei era la fel de atrăgător ca-n tinereţe, ca acum Salma Hayek să ne surprindă cu fotografia în care arată lumii întregi primele ei fire de păr alb. Actriţa de 52 de ani spune că e mândră de vârsta pe care o are şi de faptul că încep să se vadă şi primele semne ale înaintării în vârstă, notează okmagazine.ro.

Kate Moss încearcă să ne păcălească cu şuviţele ei de toate nuanţele posibile şi imposibile. Când te uiţi atent la fotografiile cu ea, parcă zăreşti şi câteva fire albe sau chiar şuviţe întregi, apoi te gândeşti că probabil lumina e de vină sau faimosul ei colorist care i-a platinat cam mult podoaba capilară.

Fosta soţie a lui Tom Cruise nu se jenează cu primele ei fire albe, cel puţin asta pare evident în momentul în care a ieşit din casă nevopsită. Sau între vizitele de la coafor, mă rog. În cazul actriţei Katie Holmes încă nu ştim dacă e ceva voit – adică îşi lasă la vedere firele albe ca un statement – sau că, pur şi simplu, nu s-a pregătit îndeajuns pentru o apariţie publică.

Ei bine, Jennifer Lopez este hotărâtă ca nimeni alta să ne demonstreze că ea nu îmbătrâneşte deloc! Şi adevărul e că are dreptate în multe aspecte, trupul ei este mai formă ca niciodată chiar şi la cei 49 de ani ai ei! Aşadar atunci când s-au zărit rădăcinile nevopsite ale părului ei nu a fost ceva intenţionat, femeia pur şi simplu n-a mai apucat să-şi cheme coloristul acasă pentru un mic retuş necesar.

După cum bine știm, Jamie Lee Curtis se prezintă pe covorul roșu cu părul tot alb și zău dacă îi stă rău! La 60 de ani, actrița nu se preface că timpul a stat în loc în cazul ei și acceptă cu zâmbetul pe buze trecerea anilor.

Helen Mirren este altă legendară actriţă care preferă look-ul natural. După cum se vede cu ochiul liber, starul hollywoodian a refuzat botoxul sau orice altă intervenţie estetică agresivă şi nici nu se mai sinchiseşte să-şi ascundă firele albe.

Meryl Streep pare că nici ea nu mai luptă cu trecerea timpului, ci a găsit o modalitate de a-şi integra şuviţele albe în restul părului ei, astfel încât întreaga imagine a faimoasei actriţe să fie una cât se poate de plăcută şi de naturală.

Foto: Google.com

Vezi și: Vera Brejneva, topless la plajă. Show-ul fierbinte care a făcut deliciul fanilor (Video)