La Shopping MallDova prețurile s-au evaporat, iar Summer Sales le-a oferit tuturor amatorilor de reduceri ocazia perfectă de a face cele mai însorite cumpărături! Distracția cu etichete de până la -70% a durat o lună întreagă și putea culmina doar cu o petrecere grandioasă.

Pentru a-și răsplăti vizitatorii fideli, pe 25 august Shopping MallDova a pus la cale o seară specială și o tombolă cu premii extraordinare. Oaspeții centrului comercial au fost întâmpinați cu o atmosferă de carnaval brazilian, iar dansatorii de la Clubul de dans sportiv „Exclusive” i-au fermecat cu mișcări și costume exotice, invitându-i pe cei prezenți să simtă ritmul alături de ei.

274A3552

274A3634

Concursurile s-au ținut lanț, iar cei mai isteți și mai îndrăzneți au primit seturi de cadouri personalizate Shopping MallDova, vouchere pentru bowling, jucării și alte premii. Dar toți așteptau cu nerăbdare evenimentul central al zilei – marea extragere!

274A4080

Vara se grăbește să plece, dar echipa Shopping MallDova crede că bucuria, vacanțele și călătoriile trebuie să continue. De aceea, a pus la bătaie cadouri potrivite pentru a prelungi distracția:

  • 5 grătare pentru picnic au ajuns la Octavian Cojocaru, Aurelia Șveț, Alexandra Leonid, Arina Țurcan și Marianna Omelcenco;
  • Eugenia Cheițanu, Tatiana Frunze, Evghenii Netudîhata, Irina Morari și Natalia Ursu vor merge în următoarele călătorii cu 5 valize Samsonite;
  • iar cei mai norocoși dintre norocoși, alături de persoana dragă, vor petrece câte un weekend romantic prelungit (3 zile și 2 nopți) în 5 orașe europene superbe: Dina Chilinciuc merge în orașul etern Roma, Verona – orașul lui Romeo și al Julietei – va fi vizitată de Radu Gorbală, în timp ce Nadia Gușan va zbura spre orașul contrastelor Frankfurt. În Istanbul Olga Baracova va descoperi punctul de întâlnire al Orientului cu Occidentul, iar Bologna îl va întâmpina pe Victor Onofrei cu delicii culinare recunoscute în întreaga lume.

274A3520

Shopping MallDova îți urează o vară nesfârșită și te așteaptă oricând cu colecții noi de la brandurile preferate, prețuri imbatabile, reduceri, premii și bună dispoziție!

Despre Shopping MallDova

Shopping MallDova, singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova, oferă un sortiment impresionant de articole de cea mai bună calitate, puse la dispoziția vizitatorilor în peste 100 de magazine. Aici aveți posibilitatea de a face cumpărăturile dorite într-un cadru elegant și în condiții de confort sporit. Shopping MallDova întrunește cele mai apreciate mărci naționale și internaționale pentru întreaga familie: atât adulții, cât și copiii sunt întotdeauna oaspeți așteptați. Mai multe magazine și spații de distracție sunt destinate în special generației tinere. Astfel, indiferent de vârstă, gusturi și pasiuni, toți vizitatorii centrului vor merge acasă cu cumpărăturile potrivite și bună dispoziție!

Complexul dispune de parcare subterană și supraterană cu o capacitate de 1000 de locuri, astfel grija pentru automobil nu vă va distrage de la plimbarea relaxantă în căutarea cumpărăturilor ideale. Iar provocarea unei sesiuni de shopping poate fi urmată de o pauză relaxantă la o ceașcă de cafea sau o gustare.

Distribuie articolul: