Sâmbătă, 28 aprilie, marca comercială DALBA va stabili un record – Cel mai mare panou din sushi din Moldova! Panoul va fi creat de către specialiștii renumitei rețele de restaurante Planeta Sushi. Lungimea panoului va fi de 3 metri iar lăţimea de 2. Vor fi folosite peste 10 500 mii de bucăți din rulouri preparate din orezul DALBA pentru Sushi cu diferite umpluturi. Produsele DALBA creează o stare de spirit creativă în viaţa de zi cu zi. Sloganul mărcii DALBA „Adaugă farmec!” – va fi realizat de această dată pe parcursul unui master-class unde veţi învăța arta de a prepara sushi. Profesioniștii de la restaurantul “Planeta Sushi” vă vor arăta cât de ușor este să le preparați singuri, şi astfel, să aduceți un nou fel de mâncare în familie.

Fiecare gospodină poate crea o sărbătoare acasă, iar cei care vor participa la master-classul de pe scenă, vor primi și cadouri de la DALBA.
Evenimentul va finaliza cu înregistrarea recordului, iar mai apoi va urma degustarea. Orice doritor va putea să guste din bucătăria tradiţională japoneză, care a devenit foarte populară şi în ţara noastră.

Prezentatorul acestui eveniment va fi MC Mike. Iar duetul Costi Burlacu și Corina Țepeș vor modera showul.

Vino pe 28 aprilie, la 11 dimineața la Shopping MallDova, va fi frumos și delicios!

Pe lângă orezul special pentru sushi, DALBA oferă o gamă variată de asortiment: zahăr, orez cu bob rotund, orez cu bob lung, orez cu bob prefiert, dar şi cele mai selecte feluri: orez cu bob rotund SELECT şi orez cu bob lung ASIA. Pe lângă principalele tipuri de orez, DALBA oferă cele mai exotice specialităţi pentru cele mai savuroase delicii culinare, şi anume, orez cu bob lung „Jasmine” şi „Basmati”.

Distribuie articolul: