Pe contul de Instagram dedicat secretelor sale de frumusețe, Vera Brejneva declară că reușește să slăbească grație gândurilor, alimentaței și sportului pe care îl practică, acesta din urmă constând din eforturi fizice, exerciții și sesiuni de antrenament. Ultima postare se referă anume la al treilea ingredient al formei sale fizice.

foto: Instagram

foto: Instagram

„Câteva reguli importante pentru un abdomen plat:

1) Trebuie să faci sport cu regularitate! Doar regularitatea îți oferă un rezultat corect;

2) Trebuie să faci sport chair și atunci când nu ai timp. O variantă foarte bună este antrenamentul de 3 minute.

3) Fă sport de fiecare dată când ai timp liber și nu amâna antrenamentul.

4) Practică acel tip de sport, care îți aduce plăcere maximă. Depune efrort ca să-l găsești. Încărcătura fizică trebuie să aducă rezultate corespunzătoare și nu efecte adverse. Fie că e vorba de fitness, sală de forță, yoga, dansuri, înot, pilates – fă orice îți cere sufletul. Fiecare tip de sport înseamnă mișcare, iar mișcarea înseamnă viață. Poți alege un tip de mișcare care corespunde temperamentului și stării tale emoționale.

5) Mănâncă mai puțin. Sorry, dar dacă faci sport și paralel cu asta consumi fast-food și alte alimente grase și periculoase, nu trebuie să mai aștepți un abdomen reliefat.

6) Bea apă. Toate reziduurile metabolice din organism vor fi eliminate cu ajutorul apei. Este cel mai bun conducător”, dezvăluie vedeta, pe Instagram.

Amintim că adineauri, Vera a postat pe internet și o fotografie prin care își surprinde cadranul cântarului, în timp ce își măsura greutatea.

foto: Instagram

Despre contul său de Instagram, prin care comunică cu fanele sale, vedeta afirmă: „Blogul meu @vbdiary, de pe Instagram, a pornit de la filmulețul „Secretele frumuseții”, în care am povestit despre cum mă alimentez, cum fac sport și cum îmi îngrijesc pielea și părul. Este un mini-film de 45 de minute, pe care l-am încărcat pe YouTube acum trei ani  și care a fost văzut de peste 3 milioane de oameni. Am văzut că subiectul prinde și am decis că trebuie să continui. Popularitatea mă ajută să obțin încrederea bărbaților și a femeilor necunoscute și să-i ajut cu sfaturi și exemplul propriu.”

Distribuie articolul: