Am cunoscut-o în această primăvară. în cadrul proiectului Mame și fiice. Nicoleta Babuc, fiica ministrei Culturii, Monica Babuc, este o domniță foarte talentată și specială. De la mama ei am aflat că tânăra studiază în România și pictează pe haine și încălțăminte - altfel spus, își personalizează hainele cum știe și poate ea mai bine. Mai nou, tânăra a apărut alături de mama ei, cu părul roz.

Nicoleta Babuc se poate lăuda cu o podoabă capilară de invidiat! Părul blond pe care l-am cunoscut la ședința foto din primăvară, astăzi a apărut pe net în culoarea roz deschisă. Se pare că e doar o perucă, accesoriu prin care Nicoleta și-a dorit să semene cât mai mult cu personajele picturilor sale. Tânăra participă la o expoziție a tinerilor artiști care are loc astăzi în cadrul Universității de Stat din Moldova.

Nicoleta este talentată în domeniul picturii, iar în spatele celor două, mamă și fiică, sunt chiar lucrările tinerei Nicoleta Babuc, căreia îi place să își personalizeze hainele într-un mod foarte special. Mai mult, tânăra crează și pentru cei apropiați obiecte și haine pictate, coronițe sau păpuși, pentru a le dărui oamenilor dragi.

Nicoleta babuc

unnamed (3)

 

Foto: Ellene Mocrii, Facebook.com, Arhivă personală

Citește și: Monica Babuc și Fiica sa în proiectul „Mame și Fiice”