Victoria Lidiei Isac la Eurovision Moldova din acest an a stârnit multe critici și nemulțumiri din partea internauților, dar și de la unii artiști sau muzicieni de la noi. 

Nu a fost de acord cu rezultatele televotingului, dar și al juriului, și Corina Țepeș.

Corina a venit cu un mesaj de încurajare pentru debutanții din acest an, dar artiștii care și-au încercat norocul și în edițiile precedente. Corina a încredințat frumos interpreții să-și canalizeze talentul și munca ca să poată ajunge la inimile oamenilor, nu doar pe scena de la Stockholm.

He he! Stimați colegi și tineri interpreți de pe scena Eurovisionului, există viață și fără acest concurs! Nu uitați că simpatia publicului n-o poate cumpara nimeni, nici juriul și nici voturile publicului. Nu lăsați mâinile în jos pentru că cineva din juriu v-a pus o notă mică! Încercați să ajungeți la inima publicului altfel! Dumnezeu ne-a lăsat 7 note, dar din ele se poate face atâta muzică!

P.S.: Au fost voci foarte bune în acest an și mi-aș dori să-i văd mai des, nu doar la Eurovision! Succes!

Solistul trupei „Gândul Mâței”, Nicu Țărnă a fost mai reținut în comentariile de după finala etapei naționale Eurovision, însă din cele scrise e de înțeles că artistul nu susține alegerea Moldovei din acest an.

Iar nu intrăm în finală…”, a comentat printr-un status de Facebook.com, Nicu.

Alla Donțu a avut probabil cei mai critici ochi din acest an, astfel că a ascultat și a analizat cu multă atenție toate prestațiile artiștilor. După ce dat o notă proprie tuturor concurenților, când s-au pronunțat rezultatele finale, Alla nu a avut decât să spună:

Prima oara în viață îmi pare rău că nu sunt la dezbateri ESC 2016. Evaziv, prea, se punctează problemele….

Citește întreaga analiză făcută de Alla Donțu pentru ESC:

Alla Donțu, despre ESC: „O finală compusă din 16 finaliști fie slabi, fie fragili, fie neformați”