Fostul soţ al Andreei Marin, Tuncay Oyturk, a lăsat să se înţeleagă că este resemnat cu privire la noua alegere a Andreei Marin, un tinerel pe care l-a ţinut foarte bine ascuns până acum. Andreea Marin s-a afişat, în sfârşit, alături de un bărbat, într-un mall din Capitală. Asta înseamnă că noua ei relaţie se poate numi oficială şi cât se poate de serioasă dacă  „Zâna” şi-a făcut curaj să-l ţină şi de mână, în public, scrie presa de peste Prut. 

Ba chiar s-au şi asortat amandoi. În tot acest timp, fostul soţ al Andreei, Tuncay, a văzut cel mai probabil imaginile cu cei doi şi a avut un comentariu de făcut: “Niciodată nu pierd, ori câştig, ori învăţ”, a transmis acesta într-o postare pe Faebook.

andreea_marin_0

Andreea Marin care în douăzeci de ani a divorțat de trei ori. Prima dată, vedeta s-a căsătorit la doar 21 ani, în 1995, însă după doar trei ani de mariaj ea şi Cristian Gheorghiță au hotărât s-o ia pe căi separate. În ianuarie 2006, ”zâna” s-a măritat cu Ştefan Bănică Jr. și a devenit mama unei fetițe, Violeta, în decembrie 2007. În 2013, însă, au decis să divoțeze, după aproape 7 ani de căsnicie. Tot în același an, bruneta s-a legat sentimental de medicul Tuncay Ozturk. Părea fericită, tocmai de aceea anunțul divorțului din data de 27 octombrie 2016 i-a șocat pe toți. S-a speculat și că unul dintre motivele deciziei ar fi fost infidelitatea turcului, mai scrie click.ro.

Distribuie articolul: