Vestea de azi a căzut ca un trăsnet pentru toți fanii lui Ovidiu Anton - cântărețul ales să reprezinte România la Eurovision Song Contest. Astăzi, țara a fost exclusă oficială din cursa ESC din cauza unor datorii nerambursate. Interpretul românc care așa și nu va cânta pentru țara sa la concurs a reacționat cu un mesaj în care își exprimă regretul.

Dragi prieteni, am primit și eu într-un final înștiințarea oficială. Încerc să zâmbesc și să nu ma ia valul, însă… e nedrept. Eu rămân același, același artist sincer, același luptător care a câștigat prin votul juriului și al publicului… dar cu toate astea, paradoxal, trebuie să mă declar învins… de cine ? de ce ? Corect???… nu știu cum să o spun frumos acum, așa că mă abțin”, a comunicat artistul, într-un mesaj virtual, distribuit după aflarea noutății.

Regretul lui Ovidiu Anton e și mai mare nu doar pentru faptul că românii au organizat o selecție națională. A fost stabilită componența delegației din partea României la ESC, iar Ovidiu Anton a participat deja la turneul de promovare a piesei „Moment of silence”.

România, scoasă oficial din cursa Eurovision 2016! Care e motivul descalificării

Mihai Trăistariu însă, a făcut astăzi haz de necaz din excluderea României din cursa ESC. Dacă înainte regreta că nu a ieșit el învingător, acum se bucură:

Pfffff … E oficial! România a fost exclusă de la Eurovision din cauza datoriilor prea mari făcute de TVR de-a lungul anilor! Hm… Și când mă gândesc că eram dispus să cheltuiesc peste 100.000 de euro pentru show-ul din Suedia, în caz că Paradisio ar fi câștigat! Acum, concluzia e una singură: Universul lucrează pentru mine”, spune, ironic, Trăistariu.

Lidia Isac – reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, a ținut să-i transmită lui Ovidiu un mesaj de încurajare de peste Prut:

Ovidiu Anto, fii TARE!!! Îți doresc realizarea visurilor tale!”, i-a transmis Lidia.

nfg

Foto: Facebook, Instagram