Carmen Harra este prezicătoarea care prevestea încă acum câțiva ani că Elena Băsescu nu va avea o căsnicie prea lungă cu Bogdan Ionescu. După ce i s-a adeverit prezicerea, Harra a făcut o prezicere similară și pentru cuplul Antonia & Alex Velea. Care a fost reacția interpretului, vedeți mai jos.

„Antonia și Alex Velea nu vor rămâne împreună. Deși ei se completează, există relații complementare, dar pasagere. Noi zicem că dacă suntem împreună și avem copii, ar trebui să trăim toată viața împreună. Mai ales când au și aceeași cariera. La fel părea și la EBA și la Syda. Cred că mă înjură jumătate din cei care mă ascultă, pentru că anumite lucruri pot deranja” – asta spunea prezicătoarea română acum câteva săptămâni, în direct la postul român de televiziune Kanal D.

14202778_1078617278900424_5753955067190864679_n

Invitat la o emisiune din cadrul aceluiași post TV, Alex a avut o reacție amuzantă la declarația prezicătoarei:

Mare dramă ați băgat în casa noastră, doamnă. Noi când am auzit asta, ne-am tot gândit: să ne despărțim, să nu ne despărțim. Și am tot stat să ne gândim daca să ne desparțim pe loc.

Nu știu dacă mi se pare amuzant sau penibil ce a zis femeia asta! Mi se pare trist! Te iubesc mult, Antonia, serios! Să nu mă părăsești!”, a replicat Velea, pe un ton glumeț.

Artistul a mai dezvăluit că Antonia se simte foarte bine și „performează pe scenă de parcă nici n-ar fi însărcinată”. Tocmai de aceea condamnă zvonurile din presă, cum că a fost cât pe ce să nască în timpul unui concert.

bdf

Foto: captură video, Facebook.com

Distribuie articolul: