Cu o experiență de 11 ani în Avon România, Răzvan Stănescu a decis că este timpul pentru o schimbare în carieră. A acceptat provocarea de a deveni Directul Avon Moldova, iar de mai bine de 5 luni este cel „responsabil” în frumusețe din țara noastră. Mai multe despre noua experiență, dar și despre campaniile pe care și-a propus să le implimenteze, aflați mai jos, de la cel căruia i se mai spune și„ Avocatul Doamnelor”.

În această săptămână, Răzvan Stănescu a fost invitatul unui interviu pentru Agora.md, acolo unde a dezvăluit mai multe detalii referitoare la noul său post, dar și la scopurile pe care și-a propus să le aducă la viață.

„Nu poți să faci nimic nici pentru tine, nici pentru familia sau compania în care lucrezi dacă nu ești sănătos. Lupta împotriva cancerului la sân afectează foarte multe femei. Știu asta, pentru că am și eu în cercul de prieteni doamne care la 40 de ani sunt afectate de această boală necruțătoare. Anul trecut am avut un centru de diagnosticare mobil care a trecut prin toată Moldova. Am avut 600 de mamografii gratuite, iar rezultatul ne-a speriat: doar 15% dintre femei au fost sănătoase, iar 85% au avut o problemă mai mică sau mai mare. De aceea, anul acesta ne-am propus să procedăm la fel și să oferim o mie de astfel de mamografii. Fondurile acestea vin chiar de la clientele noastre, în campania împotriva cancerului la sân”, a declarat Directorul Avon Moldova.

capture-20170916-112250

„Să știți că femeile sunt puternice. Mai avem o campania socială, legată de lupta împotriva violenței domestice tocmai pentru că nu este normal să te folosești de puterea pe care o ai împotriva persoanei care nu are ajutor. Astăzi, doamnele fac ce fac și domnii, muncesc, se implică. Ce ne dorim este ca doamnele și de ce nu toată lumea să fie protejate, să aibă oportunități de dezvoltare și să crească într-un mediu sănătos”, a adăugat Răzvan Stănescu.

Și pentru că activează într-o companie unde frumusețea stă în capul mesei, Directorul Avon Moldova nu a avut cum să nu remarce calitățile femeilor din țara noastră:

„Toate doamnele pe care le-am văzut în Republica Moldova, indiferent că au 15 sau 85 de ani arată foarte bine. Au grijă de ele.”

Intreg interviul îl puteți urmări mai jos:

Directorul AVON Moldova, în studioul AGORAPosted by Agora.md on 14 Septembrie 2017

Foto: Captură imagine, Agora.md