A aflat că femeia alături de care plănuia să își unească destinul pentru o viață întreagă l-ar fi înșelat și a decis să se răzbune, dar nu oricum sau oricând. Tânărul a găsit o metodă umilitoare de a o pedepsi pe viitoarea soție, astfel, el a făcut public un filmuleţ cu dovada, chiar în ziua nunții lor, în faţa zecilor de invitaţi.

Oaspeţii invitaţii la nunta acestora din Singapore au rămas mască atunci când pe un ecran uriaş, au fost întrerupte fotografiile care rulau cu „frumosul” cuplu şi au apărut imagini incriminatoare cu mireasa şi… un alt bărbat.

Imaginile surprindeau momentul în care femeia se îndrepta cu un alt bărbat într-o cameră de hotel, cei doi fiind foarte intimi. Odată ce jenantul moment s-a încheiat, mirele i-a spus celei care ar fi trebuit să-i devină soţie „să meargă în iad” apoi a plecat.

Aparent, bărbatul bănuia de câteva săptămâni că viitoarea mireasă nu îi este întocmai fidelă, din cauza unui comportament ciudat, aşa că a decis să angajeze un detectiv particular să verifice dacă suspiciunile sale erau adevărate. Şi erau. Prin urmare, acesta a hotărât să se răzbune pe cea alături de care plănuia să își petreacă tot restul vieții, transmite observator.tv.

Distribuie articolul: