Au pictat, au dansat şi au aşteptat, uimite, prezentarea de modă a tinerei designere din Moldova într-un club din capitală.

Lady’s Night, aşa s-a numit evenimentul în care a fost prezentată colecţia toamnă-iarnă 2012 marca Nikita Rinaldi. Chiar dacă, conform dress-codului impus de organizatori, invitaţii trebuiau să poarte auriu, multe din fete au îmbracat diverse ţinute departe de acestă culoare.

Nadya Gudumac, cea care a creat întreaga colecţie ne-a spus că denumirea de Nikita Rinaldi este inspirată de la numele persoanelor dragi designerei „primul cuvânt şi începutul celui de-al doilea – prezintă numele oamenilor pe care îi iubesc, iar continuarea la a doua parte a denumirii – e numele meu.”

Toate ţinutele prezentate la eveniment au fost făcute din ţesătură de calitate, elegante şi practice, în culori pastelate, dar şi îndrăzneţe

Preţul hainelor cu brandul Nikita Rinaldi, după cum ne spune creatoare „este direct proporţional cu calitatea şi munca depusă la crearea lor şi orice femeie cu venit mediu îşi poate permite să se răsfeţe cu o rochie din colecţie”.
Acestea pot fi găsi în Chişinău, în magazinele  „Pro fashion” din Grandhall si Jumbo, iar mai multe poze de la evenimet le puteţi găsi pe site-ul designerului nadin-style.md.

În timpul petrecerii fetele au avut posibilitatea să facă poze, dar şi să admire o expoziţie de tablouri non-conformiste din seria „Dincolo de realitate”, pictate de Olga Percinschi. Invitatele chiar au încercat să picteze un tablou similar, cu ajutorul creatoarei picturilor.

Distribuie articolul: