E de ajuns să accesezi conturile de Instagram ale vedetelor, că nu mai ai nevoie să cauți știri referitoare la tendințe. La început de vară, am fost curioși să aflăm ce manichiură afișează vedetele străine prin fotografii. Ce am descoperit în aceste fotografii, vedeți mai jos.

Modelul Alyona Shishkova afișează pe Instagram mai multe tendințe paralel. Fosta iubită a rapperului Timati se arată îndrăgostită de tatuajele metalice și de manichiura-lună.

O combinație asemănătoare este afișată, pe Instagram, și de către interpeta română Delia. Vedeta a optat pentru oja-gel de culoare corai și pentru un imens tatuaj metalic, aplicat chiar pe picior.

Balerina rusă Anastasia Volochkova rămâne a fi fidelă manichiurii franțuzești, clasice. Aceasta nu renunță la french deja de câteva sezoane la rând.

La început de vară, Beyonce recomandă tradiționalele gheare, vopsite cu ojă de culoare corai sau nude.

Sara Shor alias Jasmin optează, la început de iunie, pentru o manichiură scurtă, cu shellac în culori pastelate, cu accent pe unghiile inelarelor și a degetelor mari.

Nici Antonia nu pare să fie împătimită de culoare, la început de vară. Vedeta a optat pentru aplicații grafice, de culoare neagră.

După ce s-a despărțit de iubitul său american, Andreea Bălan e pusă pe schimbări: și-a făcut șuvițe de culoare albastră și manichiură provocatoare: gheare lungi, de culoare roșie.

 

Pentru același model îndrăzneț de unghii, a optat și Rihanna:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: