Îndrăgitul rapper rus, piesele căruia adună milioane de vizualizări a făcut ieri marele anunț și probabil cel mai frumos din viața sa. Acesta urmează să devină tătic în scurt timp, iar vestea a adus-o prin intermediul unui videoclip.

„Este videoclipul meu preferat, pentru că în el apar cele trei mari iubiri din viața mea: soția, Grecia și Mini MOT”, a scris artistul pe Instagram.

capture-20171011-124952

Citește și: Soția rapperului MOT, cuceritoare în costum de baie. Cuplul marchează un an de căsnicie (FOTO)

capture-20171011-125028

Se pare că Mariya Melnikova, soția sa, îl va bucura cu un băiețel, fapt înțeles chiar din spusele viitorului tătic. Aceasta și-a ascuns până acum sarcina, iar pe pagina sa de socializare nu a apărut nici măcar o imagine care să-i trădeze burtica frumos conturată. Cei doi au păstrat producția video în taină, aceasta fiind filmată ceva timp în urmă.

„Nu mi-am imaginat că îmi voi face atâtea griji. Și acum îmi tremură mâinile. Dragul meu, ești sursa noastră de dragoste și inspirație. Iubirea ta, grija și susținerea sunt cele mai prețioase. Ești cel mai bun soț și demonstrezi în fiecare zi că vei fi și cel mai bun tată”, a scris soția rapperului într-o postare.

Videoclipul a fost filmat în Meteora – unul dintre cele mai mari și importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia. Imaginile surprinse acolo sunt de-a dreptul spectaculoase. Vă lăsăm să le admirați mai jos:

Foto: Captură video