Randi a filmat două videoclipuri la Chișinău și cu ocazia asta a găsit și ochii ăia verzi, la protagonista noului său single, Fana Mea. Iată despre cine este vorba.

Randi a început anul în forță, petrecând 5 zile la Chișinău, alături de echipa sa de management și PR de la Famous Production, unde a filmat videoclipuri pentru 2 piese.

Piesele se numescFana mea” și Umbrele”, iar ambele videoclipuri au fost filmate cu regizorul moldovean Roman Burlaca, ce are la activ colaborări cu o mulțime de artiști mari din România.

Am căutat și am tot căutat, iar în sfârșit am găsit ochii ăia verzi la Chișinău. Posesoareaochilor verzi este Dorina Darii, protagonista noului meu single, „Fana Mea”. Am fost de nenumărate ori la Chișinău, cu concerte, dar este pentru prima oară când filmez videoclip aici. A fost o experiență frumoasă și a ieșit ceva diferit de ceea ce am lansat până acum. Mai multe nu vă spun, vă las să descoperiți vizionând noul meu clip”, declară Randi.

Artistul și echipa sa au îmbinat utilul cu plăcutul, iar în ziua liberă dintre filmări, au vizitat Chișinăul și împrejurimile sale.

RANDI online

Distribuie articolul: