Admirată pentru curajul de a lupta zilnic pentru limba română și neamul nostru, directorul-adjunct al liceului Lucian Blaga din Tiraspol, Raisa Pădurean, a împlinit ieri onorabila vârstă de 50 de ani. Prezentă în cadrul studioului UNIMEDIA, doamna Pădurean a fost felicitată de întreaga echipă a primului Portal de știri din Moldova, primind un frumos buchet de flori.

Raisa Păduream a venit în Studioul emisiunii “Alb & Negru” pentru a vorbi despre situația profesorilor de la Liceul Lucian Blaga din Tiraspol, salariile acestora și condițiile în care ei zilnic luptă pentru lecții predate în limba română și cultivarea noțiunii de neam elevilor din stânga Nistrului. La finalul interviului, directorul-adjunct al liceului a fost surprinsă cu un frumos buchet de flori, deoarece chiar ieri, 26 martie, doamna Păduream a celebrat vârsta de 50 de ani.

“Să aveți parte de multă sănătate, curaj și rezistență pentru a lupta și în continuare pentru valorile acestui neam”, i-a dorit Elena Robu profesoarei din partea întregii echipe UNIMEDIA. La rândul ei, Raisa Pădurean a ținut să mulțumească pentru invitație și gestul frumos: “Vă mulțumesc tuturor, a fost o plăcere să fiu astăzi în emisie la voi, iar acum plec la ore”, a mai spus directorul adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol.

Distribuie articolul: