Deja este cunoscut faptul că Radu Vâlcan va fi „gazda” unui nou proiect, prezentat la Antena 1 (România). Acest reality-show promite a fi unul de succes, care va încinge nu doar spiritele participanților, dar și a celor care îl vor urmări. Tentațiile, emoțiile și plaja fierbinte vor fi „marca” acestui show „fierbinte”.

„În foarte scurt timp voi pleca în Thailanda, dar nu în vacanță, ci în interes profesional. Mă bucur să vă anunț ca în această primavară ne vom revedea pe TV! „Temptation Island”/„Insula iubirii” este showul pe care îl voi prezenta la Antena 1!”, a scris Radu pe pagina sa de Facebook, la care Adela Popescu i-a răspuns, postând și ea la rândul ei fotografia logodnicului său – „Insula iubirii, zici, ahh?” 

 

Frumoasă conversație virtuală au cei doi îndrăgostiți, dar vorbind despre fapte și realizări, Vâlcan declară: „Sa fii prezentatorul unui format de succes internațional, să ai ocazia să filmezi în Thailanda, să poți lucra cu o echipă de profesioniști și prieteni, sunt câteva din motivele care m-au atras la acest proiect. Va fi ceva nou pentru mine, mai ales că rolul prezentatorului nu este doar acela de a introduce în scenă personaje, ci voi fi în permanență în mijlocul concurenților și al tentațiilor, le voi cunoaște poveștile, le voi da sfaturi, voi media conflicte. Thailanda este una din țările mele preferate, unul dintre cele mai frumoase locuri în care am ajuns până acum, așa că în această primăvară vă invit și pe dumneavoastra pe „Insula iubirii”, locul în care emoțiile se vor trai la intensitate maximă!”

 

„Insula iubirii” va pune la încercare intensitatea și veridicitatea sentimentelor care leagă patru cupluri și, implicit, fidelitatea fiecărui partener. Cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Aceștia își vor putea testa relația prin intermediul acestui reality-show și vor afla astfel dacă partenerul(a) alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumatatea lor.

 

Filmările se vor desfășura, în premieră pentru o producție românească, în Thailanda, în locații exotice, alese pe sprânceană, iar membrii cuplurilor vor sta separați unul de celălalt pe doua insule. Iar pentru a incita spiritele, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

 

Filmările se vor desfășura în sistem de reality, participanții fiind supravegheați 24/24. La finalul showului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate. Formatul „Temptation Island” s-a bucurat de mare succes în toate țările în care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emoție, răsturnări de situație, un show în care tentația depașește imaginația.

 

Deja în dependență de tăria de caracter a participanților, de creativitatea prezentatorului și măiestria echipei de producție, vom vedea cât de incitant va fi acest proiect în România.

Sursa/foto: jurnalul.roraduvalcan.ro

Distribuie articolul: