Radu Valcan și Adela Popescu sunt împreună din 2010 și, după aproape patru ani de relație, sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt.

 

Radu a făcut public astăzi pe blogul său o postare plină de afecțiune și dragoste față de iubita lui, Adela Popescu. Acesta scrie despre faptul că Adela l-a cucerit prin naturalețe, chiar dacă aceasta are dorința nemaipomenită de a face lucrurile frumos și perfect.

„Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, scrie Radu pe blogul său.

Chiar dacă Adela ocupă tot locul disponibil din baie cu diferite produse pentru femei, Radu spune că îi lasă toate dulăpioarele din baie și polițele, doar pentru ca ea să fie fericită.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul”, a mai adăugat Radu.

Distribuie articolul: