“Rain Falling Down” este melodia cu care Radu Sîrbu revine în atenția publicului. Este vorba despre o nouă colaborare cu Sianna. Interpretul s-a grăbit să ne aducă și un clip video pentru această piesă, folosind imagini din arhiva personală, filmate în urmă cu doi ani. Secvențele au fost filmate în una din “escapadele în natură”, cum le numește interpretul, iar imaginile reflectă perfect starea melancolică și calmă a piesei. “Tema piesei este una foarte actuală și povestește despre o relație încheiată și despre părerile de rău și regretele, cu care rămâi în urma unei astfel de experiențe. Totuși, dacă privim în urmă, găsim și lucruri frumoase, trăite alături de acea persoană și care ții să le apreciezi abia când le pierzi. Exact acest sentiment am ținut să transmit în videoclipul piesei „Rain Falling Down”, momentele simple și frumoase, pe care fiecare din noi le trăim zilnic, fără să ne dăm seama că de fapt aceste momente crează starea de fericire, pe care o căutam cu disperare”, povestește Radu.

Despre secvențele filmate, interpretul și producătorul spune: “Cei care mă cunosc, știu că marea mea pasiune pe lângă muzică este fotografia, iar camera mă însoțește mereu”.

 

Radu Sîrbu a fost unul dintre cei trei membri a formației O-Zone, înființată de Dan Bălan. După destrămarea ei, Radu s-a stabilit în România cu familia sa și a deschis Casa de Producție Rassada Music. Producătorul s-a ocupat și de ultimele piese ale Nataliei Barbu-Sota, după ce și artista din Moldova s-a stabilit la București.


 

Sursa: TopRomanesc.ro  
Sursa Foto: Radu Sîrbu 

 

Distribuie articolul: