Radu Sîrbu, a dezvăluit că a avut multe probleme care i-au pus în pericol căsnicia. Soția sa, Ana, a mărturisit că majoritatea certurilor porneau din cauza fanelor.

Invitați la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, Radu Sîrbu și soția sa au povestit că nu au o relație obișnuită, iar certurile sunt la ordinea zilei, indiferent de motiv, dar oricare ar fi problemele, cei doi au rămas împreună și loiali unul celuilalt, de dragul iubirii și a copiilor (două fetițe și un băiețel).

„Ca în orice relaţie este şi bine şi rău, important e să ştii să le depăşeşti. E o presiune mult mai mare atunci când familia este numeroasă. Responsabilităţile sunt cele care te doboară. Sunt şi tensiuni, perioada postnatala, depresia postnatală. De cel puţin o sută de ori ne-am despărţit. Şi acum înainte de emisiune ne-am certat, mi-a mâncat salata”, a declarat soția cântărețului, în cadrul emisiunii.

„Ne-am dat seama că eu nu îl lăsam în preajma mea, iar el s-a străduit mult, apoi a renunţat. A mai fost o perioadă grea în perioada O-zone, când a stat în Bucureşti şi eu în Chişinău. Fanele care dădeau târcoale, primea saci cu scrisori. Cel mai mişto colet a venit odată din Japonia, cu mâncare. A nu, din Coreea. Am primit tot felul de chestii dubioase”, a mai adăugat ea.

Radu Sîrbu a completat-o, spunând că toate obstacolele nu i-au distanțat, ci le-a întărit relația:

„Nu a plecat niciodată niciunul din noi de acasă. Oricât de tare ne-am certa şi ne-am contrazice nu punem în prim plan ideea despărţirii. Dragostea noastră a devenit mai puternică după evenimentele astea”.

Vezi și: Interpretul Radu Sîrbu și Sianna despre realizări și obiective pentru 2017