E unul dintre cele mai sincere interviuri acordate de fostul membru O-Zone şi de partenera sa de viaţă, care au trecut prin multe împreună şi ai căror dragoste a fost permanent testată. Iată-i după 19 ani de iubire, 16 de căsnicie, cu 3 copii frumoşi, vorbind cu francheţe despre cum a decurs viaţa lor împreună şi la ce surprize trebuie să ne aşteptăm din partea lor.

Sunteţi de-o viaţă împreună, ceea ce vedem tot mai rar, mai ales la cuplurile din lumea mondenă. Cum arată dragostea voastră după 16 ani de căsnicie/19 ani de relaţie?
Radu: Dragostea noastră este aceeași pe care o aveam la 16 ani, poate un pic mai matură, poate un pic mai responsabilă dar la fel de puternică. Pot să o compar cu ușurință cu un vin bun, cu cât mai mulți ani adună cu atât mai delicios este. E mare păcat că mulți se despart și nu ajung să savureze această maturitate a relației, pentru că sunt multe de descoperit atunci când îți cunoști partenerul mai bine decât te cunoști pe sine însuți și înveți că iubirea adevărată este atunci când oferi fără să aștepți ceva în schimb.

Cât de greu a fost să vă trăiţi iubirea pe ascuns, pe vremea când băieţii din O-Zone trebuiau să pară singuri şi disponibili?
Radu: Acum ne amintim cu zâmbetul pe buze acea perioadă. Atunci însă era foarte greu… Când iubești, îți dorești ca toată lumea să știe cât de fericit ești, iar noi eram nevoiți să ne ascundem. Până la urmă, cred că acest lucru ne-a testat, dar și ne-a întărit foarte mult relația, ne-a învățat să trecem peste obstacole peste care probabil mulți nu ar fi trecut și asta ne-a călit.

Radu-Sirbu-Ana-Sianna-768x659

Ana, ai avut vreodată neplăceri sau gelozii legate de cohortele de fane care se îmbulzeau la concertele lor?
Ana: Au fost foarte multe cazuri cel puțin ciudate pentru mine, am găsit până și o agendă care descria relația inventată dintre domnișoara respectivă și iubitul meu, așa că DA, de foarte multe ori am fost dată la o parte de fete care își doreau cu disperare să pună măcar o secundă mâna pe ei sau să obțină un autograf. Sincer, oricât de greu îmi era, știam că ele vor fi aici doar preț de câteva minute, iar eu voi rămâne în viața lui pentru totdeauna.

Radu, spune drept, ţi-e dor de mulţimea aia de femei şi de euforia de la concertele O-Zone? 
Radu: Deși nu duc lipsă de femei superbe în viața mea, aș fi un mincinos să spun că nu (râde), însă trecutul nu mă bântuie și am învățat să depășesc acest aspect și să-mi concentrez energia pe prezent și viitor. E dificil să te redresezi după un asemenea succes și să lași în urmă toate evenimentele acelea, ca o realizare de care să fii mândru toată viața, o lecție uriașă şi o amintire frumoasă. Sunt mulți care n-au reușit și încă trăiesc acolo, în trecut… Și mie, sincer, mi-a fost destul de greu, dar am reușit. În primul rând, familia, dar și realizările profesionale, colaborările cu artişti importanţi de la noi, dar şi de peste hotare, hiturile lansate cu diverse proiecte muzicale de succes, create de studioul şi casa de producţie Rassada Music, ai cărui fondatori suntem, m-a ajutat enorm să resetez prioritățile și să văd lucrurile în clar, așa cum sunt ele.

Sursa: okmagazine.ro