Corecția feței este una dintre cele mai dificile metode de machiaj. Puțini dintre make-up artiști știu să machieze prin umbre astfel încât, să fie conturată corect forma feței, nasul, ochii sau pomeții. Daniea Cosniceanu poate fi numită un guru în domeniul machiajului, care poate transforma orice femeie într-o adevărată divă prin machiajul de corecție, fără să-i schimbe trăsăturile feței, ci doar prin accentuarea lor. E o măiestrie pe care ne-a demonstrat-o prin lucrările realizate în exclusivitate pentru Ea.md. 

Azi dăm start proiectului Puterea Make-upului, în care ți vom arăta cum îți poți accetua corect fața prin aplicare a fondului de ten prin umbre. Împreună cu make-up artistul Daniela Cosniceanu îți vom arăta cum te poți transforma într-o divă prin aplicarea machiajului, în funcție de forma feței pe care o ai.

 Astăzi, Daniela Cosniceanu a machiat tipul de față OVALĂ, în care a aplicat atent pensulele de machiaj și fardurile astfel încât zici că a lucrat cu mouse-ul de Photoshop.

Daniela a echilibrat prin umbre fruntea, nasul și bărbia, iar rezultatul este incredibil.
3 cor
Fiți cu ochii pe proiectul Puterea Make-upului pentru că mai avem transformări la fel de fenomenale cu ajutorul machiajului.