Au venit zilele caniculare ale verii și nici nu mai concepem să ne ascundem picioarele sub dresuri. Mergem repede la piscină sau la solar pentru a obține mult râvnitul bronz, punem cutiile cu dresuri la „iernat” și, vai ce bucurie, când îți simți picioarele libere și dezgolite. Cât de bine cunosc acest sentiment de eliberare și asta mai ales că am o relație mai specială cu dresurile – indiferent de preț și marcă, mai toate dresurile se rup la prima îmbrăcare. Dar acesta e destinul femeii… – cât de greu e să fim noi. Iată câteva motive pentru a păstra totuși câteva dresuri în garderoba ta de vară.

Office style

Dacă mergi la serviciu – acolo unde nu să arăți bine este prioritar, ci să lucrezi – este bine să știi că prea multă piele lăsată la vedere înseamnă etică mai puțină. Dacă optezi pentru o rochie de vară, o combinație de stil office cu elegant, de o lungime ce coboară mai jos de genunchi, poți să renunți la dresuri. Dacă vorbim însă de o ținută 100% office, cu o cămașă sau bluză cu mâneci lungi, cu o fustă creion și un sacou atunci nu cred că îți poți imagina o astfel de ținută fără dresuri. Optați însă pentru o pereche de ștrampi mat și foarte subțiri, 10-15 DEN. O opțiune și mai bună, dacă se asortează ținutei, sunt dresurile de culoare neagră.

How-to-wear-colored-tights-via-House-of-Marburyimage-5-for-kate-middleton-looks-gallery-867556288

Rochii de vară cu dresuri negre – trendy!

Un trend în această vară sunt dresurile negre cu rochiile de vară 🙂 Sună cam ireal, dar cum moda nu știe de reguli, asta a devenit trendy! 🙂 În acest caz ai grijă însă la încălțăminte. Dresurile negre pot fi purtate cu încălțăminte neagră, gri închis, bordeaux, albastru cobalt sau violet. De evitat este încălțămintea de culoare maro, iar dacă mizați pe o pereche de pantofi viu colorați aveți grijă ca restul ținutei să fie all black.  Spre deosebire de dresurile de culoare pielii, cele de culoare neagră pot fi purtate cu sandale! 🙂

main.original.585x0
victoria_beckham_flats

Dresurile cu șorți fac moda din această vară!

Sunt considerați un fashion risk, dar așa cum e cu ciorapii în sandale așa e și cu dresurile sub șorți – dacă ai un feeling destul de dezvoltat al stilului, atunci nu o vei da în bară cu această combinație. Cei mai indicați sunt dresurile de culoare neagră mată sau cei cu imprimeuri mici și cuminți.

nicola-roberts-chunky-block-jumper-red-stripe-tights-nokia552c6c1513dab965e142cdf50d190ffe

Poartă dresuri plasă…

Citește continuarea pe Ladylikewoman.com

Selecție foto: Daniela Dermengi, Coperta: fashion365.ro

Distribuie articolul: