Puloverele pe gât au deja zeci de ani de când fac furori în lumea modei. Evident, modul cum se asortează cu alte piese vestimentare s-a cam schimbat în timp. Mie îmi plac foarte mult. Nuanţele de negru dau un aer femenin, cele colorate şi asortate reuşit dau un plus de non-conformism, iar cele cu părţi transparente sau cu imprimeuri sunt super senzuale şi mie îmi place să le combin cu imprimeurile şi culoarea colanţilor.

Un pulover pe gât de tip XXL arată foarte bine cu o fustă mulată, lungă, dar îmi place să îl port şi cu o fostă cu pliuri scurtă, în culori neutre – e jucăuş ca stil, dar nuanţa îi dă un aer de cuminţenie.

Pulover pe gat

Puloverele pe gât colorate sunt adorabile, fie că le asortezi în partea de jos cu pantaloni, fustă sau pantaloni scurţi, fie că le asortezi cu alte culori vii sau culori neutre.

PuloverePull

Puloverele pe gât cu o textură groasă sau cu împletituri cosiţă nu îşi au locul în pantaloni sau fustă – le bagi doar pe alea subţiri. Cel puţin asta e părerea mea… Totuşi dacă silueta permite şi chiar necesită câţiva cm în plus, poate poate…
De-asupra puloverelor pe gât subţiri se poate purta puloverul cu mâneci trei sferturi sau fără mâneci, precum şi sacoul ori jiletca.

Pulovere

Puloverele pe gât se pot purta şi cu ceva sub ele. De exemplu, cu o cămaşă cu mânecile şi partea de jos la vedere.

Pulovere

Cel mai mult îmi place când puloverele pe gât sunt asortate la o ţinută office şi aici culorile negru, sur închis şi maro închis îşi fac treaba bine. Şi femeilor însărcinate le stă foarte bine într-un pulover pe gât…

Pulover officegravidute

Vedeți cum asortați accesoriile cu puloverele pe gât

Sursa: Nofashionjustpassion.wordpress.com

Distribuie articolul: