Meghan și Harry au devenit, se pare, preferații supușilor regali britanici. Spunem asta deoarece observăm entuziasmul acestora la fiecare apariție publică a noului cuplu regal, iar cea de azi, din capitala Țării Galilor, Cardiff, este grăitoare.

Se pare că Prințul Harry i-a promis viitoarei lui mirese că o va plimba prin tot Regatul Unit, pentru ca aceasta să aibă ocazia să-i cunoască țara înainte de a-i deveni soție.

Odată cu vizita de azi a celor doi la Castelul din Cardiff, mulțimea s-a adunat să-i vadă și să-i aclame pe cei ce se vor căsători în luna mai. Atât Meghan, cât și logodnicul ei, Harry, au fost și de data aceasta ca scoși din cutie, ținutele lor de o eleganță cool fiind bine alese și coordonate.

Meghan a purtat o haină neagră semnată Stella McCartney și o pereche de pantaloni în aceeași nuanță de la un brand din Țara Galilor, Hiut Denim. Nu avem informații despre brandurile pe care le-a purtat Harry în această vizită, dar este clar că prințul de 33 de ani a arătat cât se poate de chipeș în haina lui cu lungime medie, pe sub care a purtat un pulover într-o nuanță electrizantă de albastru.

Și de data aceasta, logodnica americană a lui Harry a preferat să își poarte părul prins într-un coc lejer, neglijent chiar, iar machiajul acesteia a fost unul natural.

Voi ce spuneți, fac un cuplu frumos?

Foto: Getty Images

Vezi și: Ce cadou i-a făcut Meghan Markle de Crăciun Reginei Elisabeta. „A râs cu lacrimi”

Distribuie articolul: