După ce anul trecut a reușit performanța de a fi primul artist român care a avut un sold out la doar o lună de la anunțul unui show (Delia’s Winter Wonderland) cu bilete cuprinse intre 490 și 690 de lei, Delia revine azi cu un anunț minunat pentru fanii ei. Show-ul din acest an va ține două zile.

Pentru ca biletele de pe 6 martie se epuizează într-un ritm alert și show-ul este aproape SOLD OUT, Delia împreună cu managementul său au decis să pună în vânzare încă o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 5 martie 2017! Biletele pentru spectacol sunt chiar mai accesibile decât anul trecut, cel mai scump fiind la categoria VIP – 350 RON. Restul biletelor, împărțite pe categorii, au costuri pornind de la 75 RON și până la 190 RON.

 „Mi se pare minunat că oamenii au început să plătească bilete pentru artiștii lor preferați, indiferent că este vorba de mine sau de alții. Pentru un artist, cea mai mare răsplată, liniște sufletească și dovada de recunoștință, este faptul că poate desfășura show-uri pe baza de bilete. Multă vreme, în România, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tărie că, în momentul în care obișnuiești publicul cu producții de calitate, asemănătoare cu cele de nivel internațional, oamenii vor fi mereu interesați. Eu îmi doresc să ofer un produs din ce în ce mai bun”, a declarat Delia.

psihedelia-sala-timeline-732x320

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.catmusic.ro,www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vânzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librariile Carturesti și Humanitas, Benzinariile OMV, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro.

Distribuie articolul: