Regizorul britanic al filmului „50 Shades of Grey” a pus la cale o provocare adevărată pentru fanii care așteaptă lansarea filmului. Aceasta a atras-o pe Dakota Johnson – eroina principală de sex feminin, din film, la filmările unui videoclip senzual pentru piesa „Earned It”, a interpretului canadian Weeknd.

În filmul care se va lansa la mijlocul lunii februarie, Dakota Johnson va juca rolul studentei Anastasia Steele.

Pentru că este obișnuită deja cu scenele pipărate, actrița s-a filmat, în videoclip, doar în lenjerie de culoarea pielii, creând impresia că este dezgolită în totalitate. Împreună cu Dakota, în videoclip apare solistul care interpretează presa și și un grup de dansatoare la fel de dezgolite ca și ea. 

Regizoarea britanică Sam Taylor-Wood a mărturisit că a creat acest videoclip cu participarea Dakotei pentru a încinge și mai mult atmosfera, dar și pentru a reda cu exactitate ceea vom resimți și atunci când vom privi pentru prima oară „50 Shades of Grey”.

Amintim că filmul „Fifty Shades of Grey” va debuta în cinematografele din SUA pe 13 februarie 2015, avându-i în distribuție pe Jamie Dornan în rolul lui Christian Grey, Dakota Johnson în rolul Anastasiei Steele și pe cântăreața britanică Rita Ora în rolul lui Mia Grey.

Dakota și-a rugat părinții să nu asiste la premieră din cauza dozei mari de erotism pe care acesta îl conține. 

Filmul va conține coloane sonore de excepție, ale unor interpreți notorii ca Beyoncé, Ellie Goulding și Jessie Ware. În același timp, pe internet contiuă să existe parodiile la adresa studentei nevinovate și a amantului său sadist. Mulți dintre fanii romanului, însă, s-au declarat nemulțumiți de alegerea Dakotei în rolul Anastasiei, declarând că se putea identifica o actriță mult mai expresivă. 

Foto: Captură Video YouTube

Distribuie articolul: