Weekend-ul este un sanctuar. Atunci îţi găseşti timp pentru o carte bună, o ieşire în oraş cu prietenele şi, desigur, pentru tine. Iată 7 idei de frumusete care să te ţină ocupată şi relaxată următoarele câteva zile! 1. Curăţă ustensilele de machiaj. Periuţele, bureţii, aparatul pentru ondulat genele, toate necesită o curăţire sau înlocuire. Reziduul rămas după aplicarea machiajului duce la răspândirea microbilor şi apariţia coşurilor. Fă o regulă din a-ţi curăţi ustensilele pentru înfrumuţesare săptămânal.

  • Citeste câte ceva despre frumuseţe. Acum ai la dispoziţie o multitudine de surse de informare şi inspiraţie. Răsfoieşte nişte reviste şi cărţi de specialitate, dar nu iuta nici de net. De la site-uri până la bloguri personale, web-ul îţi aduce un întreg univers al frumuseţii în doar un click!
  • Începe ziua cu lămâie. Bea un pahar de apă fierbinte cu o felie de lămâie în fiecare dimineaţă. Aceasta va ajuta la detoxifierea corpului şi a pielii.
  • Creează un panou pentru inspiraţie. Extrage imaginile cu machiajul, ţinutele sau coafurile preferate din reviste sau de pe net şi plasează-le pe un panou improvizat. Dimineaţa te vei simţi mult mai inspirată să încerci ceva nou.
  • Fă curăţenie în trusa de machiaj. Aruncă toat produsele de care nu te-ai atins timp de şase luni.
  • Nu uita de pedichiură. Petrece un pic de timp suplimentar şi fă un masaj relaxant. Poţi folosi piatra ponce pentru călcâie şi scruburi speciale pentru picioare după care să aplici o cremă hidratantă.
  • Organizează o petrecere de frumuseţe. Invită prietenele la o pijama party. Eliberează o seară întregă pentru măşti, manichiură, pedichiură şi machiaj cu prietenele. Astfel vă veţi împărtăşi trucurile, sfaturile şi produsele preferate. Nu uita nici de seriale şi ceva de ronţăit!

Distribuie articolul: