Weekend-ul este un sanctuar. Atunci îţi găseşti timp pentru o carte bună, o ieşire în oraş cu prietenele şi, desigur, pentru tine. Iată 7 idei de frumusete care să te ţină ocupată şi relaxată următoarele câteva zile! 1. Curăţă ustensilele de machiaj. Periuţele, bureţii, aparatul pentru ondulat genele, toate necesită o curăţire sau înlocuire. Reziduul rămas după aplicarea machiajului duce la răspândirea microbilor şi apariţia coşurilor. Fă o regulă din a-ţi curăţi ustensilele pentru înfrumuţesare săptămânal.

2. Citeste câte ceva despre frumuseţe. Acum ai la dispoziţie o multitudine de surse de informare şi inspiraţie. Răsfoieşte nişte reviste şi cărţi de specialitate, dar nu iuta nici de net. De la site-uri până la bloguri personale, web-ul îţi aduce un întreg univers al frumuseţii în doar un click!

3. Începe ziua cu lămâie. Bea un pahar de apă fierbinte cu o felie de lămâie în fiecare dimineaţă. Aceasta va ajuta la detoxifierea corpului şi a pielii.

4. Creează un panou pentru inspiraţie. Extrage imaginile cu machiajul, ţinutele sau coafurile preferate din reviste sau de pe net şi plasează-le pe un panou improvizat. Dimineaţa te vei simţi mult mai inspirată să încerci ceva nou.

5. Fă curăţenie în trusa de machiaj. Aruncă toat produsele de care nu te-ai atins timp de şase luni.

6. Nu uita de pedichiură. Petrece un pic de timp suplimentar şi fă un masaj relaxant. Poţi folosi piatra ponce pentru călcâie şi scruburi speciale pentru picioare după care să aplici o cremă hidratantă.

7. Organizează o petrecere de frumuseţe. Invită prietenele la o pijama party. Eliberează o seară întregă pentru măşti, manichiură, pedichiură şi machiaj cu prietenele. Astfel vă veţi împărtăşi trucurile, sfaturile şi produsele preferate. Nu uita nici de seriale şi ceva de ronţăit!

 

Distribuie articolul: