Pe cât de susținută de unii, pe atât de blamată în continuare de alții. Se pare că epopeea materialului despre „Profesoara de la Ungheni” este pe final, asta cel puțin și-ar dori chiar dânsa, conform ultimelor declarații, acordate Ziarului de Gardă.

Femeia a declarat că a fost profund afectată de difuzarea în mass-media a reportajului care vizează viața ei intimă, dar mai ales de anumite acțiuni ale jurnaliștilor, care nu ar fi respectat Codul Deontologic profesional: „Eu nu am înțeles de ce i-au arătat ei imagini din viața mea personală mamei, și nici de ce le-au arătat la televizor. Pe mine nu m-au întrebat nimic.

După acel reportaj am primit foarte multe apeluri telefonice în care eram blamată, înjosită. Vineri noaptea am fost telefonată de multe persoane dubioase care se exprimau înjositor. Familia noastră este foarte afectată”, a precizat femeia pentru sursa citată.

Profesoara le mulțumește tuturor celor care o susțin cu mesaje de încurajare și sunt alături de ea: „În ultimele zile am văzut că multă lume mă susține. Le mulțumesc din suflet celor care înțeleg că nu am nicio vină în această situație și că am fost atacată pe nedrept. Fiecare mesaj mă încurajează și îmi dă puteri să merg mai departe și să gândesc lucid”.

În materialul Ziarului de Gardă, postul de televiziune care a pus pe post reportajul despre viața intimă a „Profesoarei de la Ungheni” și-a exprimat poziția oficială cu păreri de rău referitoare la reacțiile în urma difuzării materialului.

Citește și: Viața intimă nu e subiect de știre – Daniela Terzi-Barbăroșie

Viața intimă nu e subiect de știre – Diana Guja

Distribuie articolul: