Se pare că pentru podoaba capilară unii sunt gata să investească mii sau chiar milioane ca ea să arate bine. E cert că dacă nu ai un păr mătăsos de la Dumnezeu e foarte dificil, dar și costisitor să ai grijă de el. Noi îți aducem câteva ingrediente absolut indispensabile pentru un păr care să atragă mereu privirile celor din jur. 

Folosește ulei pentru păr

Uleiul pentru păr pe baza uleiului de jojoba, ylang-ylang, lămâie şi piper de la Relaxa Aromatherapy îmbunătăţeşte circulaţia periferică, de la rădăcină până la vârful firului. Acesta întăreşte şi hrăneşte firul de păr și împiedică părul să cadă – efect foarte întâlnit în perioada rece. Uleiul de jojoba reface stratul lipidic natural al firului de păr, redându-i sănătate şi strălucire, conferă supleţe, luciu şi volum părului. Uleiul de ylang-ylang redă rezistenţă firului de păr, iar uleiul de lămâie şi piper stimulează circulaţia sanguină la nivelul scalpului, curăţă şi previne apariţia mătreţii.

Ulei pentru păr de la Relaxa Aromatherapy

Un păr strălucitor în orice anotimp

Uleiul de migdale regenerează structura părului, restabilește tonusul și elasticitatea, stopează ruperea părului, foarte frecventă iarna, și protejează împotriva influenței mediului înconjurător. Alegeți un șampon cu extracte naturale, dar și care să regleze echilibrul hidro-lipidic al scalpului, să asigure o hidratare, tonifiere și catifelare excelentă părului. Șamponul pentru strălucire și volum de la VIORICA este potrivit deoarece stimulează și creșterea părului, îi conferă vigoare și o strălucire deosebită.

Șampon pentru îngrijire și strălucire Ulei de migdale de la VIORICA

Folosește măști hrănitoare

Măștile de păr sunt un adevărat elixir pentru podoaba ta capilară. Utilizează săptămânal o mască hrănitoare sau restructurantă dacă ai fire despicate sau îți cade părul în exces. Firele fragile devin și mai sensibile în perioada rece, datorită factorilor externi severi, astfel părul are de suferit. Apelează la o masca de strălucire dacă ai parul lung și vrei să uimești prin strălucire și vitalitate!

 

Îngrijire corespunzătoare

Dacă ați apelat la proceduri de îngrijire mai speciale pentru păr: Keratină, Botox capilar sau altele, e bine să îngrijiți părul adecvat. Folosiți anume produsele pe care vi le-a indicat specialistul după procedură, care să aibă componența chimică adecvată contactului cu preparatul folosit la procedură. Îngrijirea trebuie să fie una complexă, așa ca firul de păr să u simtă nicio clipă disconfortul vremii de afară în raport cu procedura efectuată. La fel, acest set de produse va asigura durata unei proceduri de îndreptare a părului cu keratină pentru un timp mai îndelungat. Puteți câștiga acest set în cadrul unui concurs pe pagina de Instagram @revistaea.

Atenție deosebită căderii părului

Căderea părului în perioada rece este un fenomen normal, în special toamna, când părul nostru „se înnoiește”. Astfel, trebuie însă să fim foarte atenți ca aceasta să nu fie în exces și de lungă durată. Pentru a ameliora procesul de cădere, este recomandat să folosim produse de îngrijire special concepute împotriva căderii, care vor întări firul de păr chiar de la rădăcină: șampon, conditioner sau un tratament tonic.

Orice produse ai folosi, ai grijă ca ele să corespundă necesităților părului tău, tipului de păr, dar și factorilor externi care influențează starea lui în această perioadă.

Foto: Getty Images