Pentru orice femeie este esențial să aibă un kit pentru machiaj. Cea de acasă - o trusă mai mare ce cuprinde mai multe produse și una pe care o luăm cu noi în călătorii, atunci când ne deplasăm pentru mai multe ore sau chiar zile și care include, de obicei, produsele de bază.

Fie că abia descoperi lumea machiajului sau ai deja experiență în domeniu, trebuie să știi că sunt câteva produse importante pe care ar trebui să le aibă la îndemână orice femeie. Pentru a avea un aspect impecabil oriunde vă aflați, vă propunem o listă cu cele mai necesare produse după tendințele din această toamnă.

BB Cream (Beauty Balm Cream)

Pielea noastră, pur și simplu, are nevoie de această cremă, întrucât îndeplinește în același timp rolul de primer, fond de ten (cu acoperire medie), anticearcăn, hidratează și protejează împotriva razelor solare. BB Cream se poate folosi oricând și se alege după culoarea tenului.

Bb cream from huda beauty😍 #hudabeauty#huda_beauty#makeup#bbcream#dubai#alain#sharjah#uae#uae_ladies

O postare distribuită de Makeup Beauty💕 (@makeupbeauty8x) pe

Pudră și blush

Orice ten are nevoie de a i se adăuga puțină culoare sau strălucire.
Sezonul toamnă – iarnă 2017 aduce în trend obrajii îmbujorați, iar un pic de blush va crea o nuanță naturală pielii tale.

Ruj

Se spune că dintr-o trusă de machiaj nu trebuie să lipsească rujul roșu – nuanța pasiunii. Dacă nu te prinde, atunci alege unul în culori naturale, mai ales că este o tendință pentru această toamnă. Rămâne la dorința fiecăreia de a alege un ruj mat sau unul sidefat. Pentru buzele subțiri, se recomandă luciul de buze sau rujuri strălucitoare. Un creion pentru buze este bine venit atunci când este folosit în nuanța apropiată cu rujul.

Creion pentru sprâncene

Culoarea creionului nu trebuie să se diferențieze tare de culoarea sprâncenelor. Rolul creioanelor este de a le accentua și de a le corecta forma, iar sprâncenele dese, în formă naturală, rămân încă sunt în trend.

Thank you for the ✂️ @mararoszak make up by @mollyrstern outfit by @dsquared2 @robzangardi @marielwashere

O postare distribuită de Cara Delevingne (@caradelevingne) pe

Fard pentru pleoape

Culorile calde și mai întunecate sunt tendințele acestei toamne. Tonurile metalice–aurii sau culorile ruginii devin cele mai bune alegeri pentru evenimentele speciale.

Mascara

Genele alungite și cu volum au creat întotdeauna un efect wow și au scos în evidență ochii. Râmelul este, așadar, indispensabil în realizarea unui machiaj, indiferent dacă am folosit sau nu un fard de pleoape.

Din trusă nu trebuie să lipsească:

Pensulele pentru aplicarea machiajului – Fie că aplicăm fardul de ochi, rujul, pudra sau fondul de ten, trebuie să fim siguri că folosim pensula corectă.

Pensetă – Sprâncenele își pot strica rapid forma, de aceea doamnele trebuie să fie mereu înarmate cu o pensetă bună pentru a smulge firele răzlețe.

Șervețele pentru îndepărtarea machiajului – Sunt necesare atunci când dorim să curățim tenul sau să corectăm unele greșeli de machiaj.

Vezi și: Talent și pasiune. Vloggherița și make-up artista Elena Borta iese din tiparele machiajului clasic: „Îmi place să mă evidențiez prin creativitate”

Autor: Mariana Mereacre, stagiară