În cadrul Centrului expozițional Moldexpo la data de 28 ianuarie, ora 11:00, în Pavilonul nr. 2 a avut loc deschiderea oficială a evenimentului național „Made in Moldova”. Expoziție care pe lângă demonstrațiile produselor, mai cuprinde și un program amplu de afaceri, concursuri și prezentări. Dacă încă nu ai avut timp să mergi acolo, vezi galeria foto de mai jos.

La expoziție participă circa 225 de operatori economici din toate regiunile țării, inclusiv 14 Consilii raionale au stănduri proprii, la care este expusă producția operatorilor economici din teritoriul reprezentat.

Camera de Comerț și Industrie a pregătit în paralel cu expoziția națională „Made in Moldova”, un amplu program de afaceri, care oferă posibilitatea de a discuta oportunitățile generale de Acord liber de comerț cu Uniunea Europeană, prezentări de servicii pentru dezvoltarea afacerilor, dar și alte oferte incitante.

Totodată, are loc și o prezentare a oportunităților investiționale în regiunea Mării Negre, cu participarea oamenilor de afaceri și instituțiilor de dezvoltare din România, Ucraina, Bulgaria, Turcia și Federația Rusă.

 

Evenimetul național „Made în Moldova” a fost prezentat cu un slogan pe potrivă: „Competitivitate – Performanță și Calitate”, demonstrând seriozitatea atît a organizatorilor, cât și a producătorilor.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor organizează o sesiune de informare privind implimenatrea Sistemului HACCP. 

 

Dacă nu ați reușit să vizitați acest eveniment, atunci este bine de știut că mai aveți timp până mâine, 1 februarie 2015. Unde veți avea posibilitatea să vă convingeți că în Republica Moldova articolele sunt de o frumusețe rară, iar produsele sunt foarte calitative.

Sursa foto: Elena Mocrii

Distribuie articolul: