După ce a afirmat că ”abținerea unor artiști ruși de a cânta în Ucraina, după evenimentele de acolo, este o prostituție politică”, balerina rusă Anastasia Volocikova, s-a ales cu un dosar penal de pomină. Despre acest lucru comunică portalul heat.ru, care a emis copia actului care dovedește că Volocikova însăși este acuzată de prostituție și trebuie să fie pedepsită conform legii.

Conform sursei citate, Anastasiei Volocikova i-ar fi fost monitorizat telefonul mobil. În seara de 16 aprilie, balerina rusă ar fi fost surprinsă când, într-o discuție telefonică, ar fi propus cuiva acordarea de servicii sexuale contra plată.

Asta ar însemna că Anastasia este învinuită de încălcarea Codului Penal al Federației Ruse, conform căruia prostituția este pedepsită administrativ.

Conform acestei acuzații, difuzate în mass-media rusești, rezultă că Anastasia urmează să plătească o amendă usturătoare, dar, cel mai important, să demonstreze că fapta comisă nu are nicio legătură cu obligațiile sale părintești.

Amintim că Anastasia este mama Ariadnei, o fetiță de 8 ani, pe care o crește singură.

Acest dosar penal nu este unicul din cariera artistei. Din scandalul iscat cu interpreta rusă Valeria, rezultă că Volocikova riscă să fie trasă la răspundere pentru defăimare și insultă.

Sursă foto: heat.ru, wallpapers-photos.net

Distribuie articolul: