Oameni simpli fiind, gafele noastre în materie de frumusețe rămân cunoscute doar în limitele profilului de pe rețelele de socializare. Inversă e situația în cazurile vedetelor mondiale. Chiar dacă au la îndemână specialiști în machiaj și coafură, și ele fac gafe, pe care le recunosc fără ezitare.

Când Mary-Kate Olsen a fost întrebată despre cel mai mare regret de frumusețe, aceasta a răspuns: „Extensiile de păr. Într-o zi mi-am spus că vara aceasta aș vrea să-mi acopăr sânii cu păr pe loc de sutien. Așa am și făcut!”

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

Înainte de premiile Oscar 2012, Cameron Diaz intenționa să își scurteze un pic părul. Actrița spune că nu a fost înțeleasă corect, iar când a văzut rezultatul, aceasta a izbucnit în lacrimi, simțindu-se vulnerabilă.

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

În 2014 Cameron a recunoscut un alt regret legat de injecţiile cu Botox : „Am mai încercat Botoxul mai devreme. A fost ca o mică retuşare, dar mi-a schumbat chipul într-un mod straniu. Am spus că nu mai vreau să arăt așa. Prefer să-mi văd chipul îmbătrânind, decât fața care nu îmi mai aparține.”

Jennifer Aniston mereu a etalat un corp frumos, cu un bronz ușor. Dar în ultimii ani ea a renunțat la obiceiul de a se bronza. „Nu eram prieten bun cu crema de protecție solară, acesta este unul dintre cele mai mari regrete ale mele.”

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

Prea mult timp Kim Kardashian a ignorat puterea macigă a pensei : „Arăt atât de diferit, având sprâncenele pensate. Eram rugată de unspecialist să o las să îmi corecteze sprâncenele, dar mereu refuzam, zicând că o voi face singură. Forma pe care o dădeam sprâncenelor era un pic diferită decât cea pe care mi-a dat-o specialistul. Acum sprâncenele mele sunt mai rotunjite. Tot chipul meu arată diferit!”

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

După schimbarea de look din 2013, Rihanna, din lipsa valurilor de păr, a simțit nevoia unui alt accent pe chipul său și a apelat la un ruj de un roșu intens. De atunci, Rihanna preferă mai mult păr, decât tunsori scurte.

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

Sarah Jessica Parker a urât tunsoarea scurtă a personajului Carrie Bradshaw. „Vreau ca această perioadă să fie uitată și să nu mai fie discutată.”

Foto: marieclaire.com

Foto: marieclaire.com

SURSA

Citește și următoarele articole:

Sprâncenele fac diferența! Vezi cum acestea îți pot schimbă înfățișarea

Culoarea părului are mai multă importanță decât crezi!

Cum îți alegi bretonul în funcție de forma feței? Vezi sfaturile specialiștilor (Foto)

Distribuie articolul: