Berbec

Pot atrage resurse neașteptate în ceea ce privește munca, dar să aibă grijă, pentru că pot apărea fricţiuni la serviciu. Chiar dacă greşesc, nu vor să renunţe la argumentele lor. Dacă într-un cuplu relaţiile sunt tensionate, să nu surprindă pe nimeni dacă unul din copii va fi soluţia. Încep să tatoneze piața în vederea achiziţionării unui autoturism sau a unei locuinţe.

Taur

E posibil să fi sărit calul. Ceea ce susţin din punct de vedere profesional este o utopie pe care doar ele o înţeleg, dar nu vor să plece urechea la ceea ce spun ceilalţi şi atunci lucrurile ameninţă s-o ia razna. Iată însă că se mai întâmplă și câte ceva care să le aducă cu picioarele pe pământ. Financiar, le surâde norocul şi intră în posesia unor sume de bani.

Gemeni

Este posibil să primească nişte bani printr-o decizie definitivă şi irevocabilă. Pe de altă parte, însă, banii aceştia cum vin aşa se duc, ba vor fi nevoite să mai scoată ceva şi din buzunare. Vorbim despre o serie de achiziţii pentru familie pe care trebuie să le facă, dar, atenţie, se pare că se întind mai mult decât le este plapuma.

Rac

Nu sunt femeile care să ceară ajutorul, dar de această dată nu mai au ce face. Mai mult ca sigur, soluţia va fi găsită în familie, deşi pentru ele, acum, în această perioadă, familia este ca o rană deshisă care se vindecă destul de greu. Pe de altă parte, ies la iveală tot felul de lucruri ciudate, unele pe care le ştiau, altele pe care nu, şi care le afectează emoțional.

Leu

Se anunţă discuţii legate de situaţii care le pot aduce bani. De aceea, le sugerez să fie atente la chichiţe, să întoarcă problema pe toate părţile, să analizeze toate aspectele şi să nu se grăbească să dea răspunsul. Se reiau relaţii de amiciţie care le-au fost de folos în trecut, doar că le-au rupt fără să se gândească. Vor realiza greşeala şi, cu francheţea care le caracterizează, îşi vor cere scuze.

Fecioară

Pot avea pierderi financiare sau de bunuri la care țin foarte mult. Pentru altele se finalizează un contract sau un proiect menit să le aducă bani frumoşi. Totuşi, le-aş sfătui pe unele native să ţină cont de semnalele pe care le transmite organismul lor şi să facă un control medical amănunţit. Au șansa să materializeze o idee pe care o rumegă de mulţi ani.

Balanță

Creativitatea este ceea ce le va aduce şanse serioase, fie de promovare, fie de găsirea unui loc de muncă pentru cele care nu au unul. Se accentuează o serie de probleme de sănătate și financiare. Este posibil să fie vorba despre o criză de litiază biliară, renală sau de o hiperglicemie care le trimite la spital. Vor fi nevoite să cheltuiască sau să împrumute bani.

Scorpion

Pot semna un contract de muncă sau de închiriere, un contract de cumpărare a unui apartament sau a unui autoturism ori se poate încheia în favoarea lor un proces de partaj care trenează de ani buni. Să nu se culce pe-o ureche că vor primi ceea ce instanţa le atribuie fără ajutorul unui executor judecătoresc. Financiar, au de reglat anumite lucruri.

Săgetător

Au oportunitatea de a porni ceva pe cont propriu, ceva la care se gândesc de mult timp. Poate fi vorba și numai despre o idee şi despre planificarea ei. Să nu se repeadă cu capul înainte! O afacere se gândeşte mai întâi, se face un plan de bătaie şi abia apoi se porneşte la drum. Profesional, vorbim despre posibilitatea de a promova.

Capricorn

Din varii motive, independente de voinţa lor, pierd un susţinător care ar fi urmat să le dea o sumă de bani. Să aibă grijă cum pun problema dacă sunt în conflict cu vreo bancă pentru nişte sume restante. Acele cupluri care de foarte multă vreme se tot codesc dacă să se căsătorească sau nu vor lua, în sfârşit, decizia de a face pasul cel mare.

Vărsător

Au putere de convingere să obţină susţinere financiară şi morală pentru ceea ce vor să facă și au energia să pună în practică ideile pe care le au. Segmentul financiar este foarte bine susţinut de Pluto, deci nu duc lipsă de bani, însă trebuie să fie atente cum îi cheltuie. Este posibil să primească o ofertă de muncă, dar le-aș sugera să nu se grăbească să accepte.

Pești

Interesant este că aceste native renunţă greu la ideea de cuplu, dar atunci când o fac, e definitiv. Prinse între familie şi propria exprimare, aleg ceea ce cred că este mai bun pentru copii, acolo unde sunt copii, sau pentru sufletul lor, mai ales dacă lucrează în domenii care ţin de suflet. Financiar au destul de multe de plătit, dar se vor achita onorabil de datorii.

Sursa