Pe 31 martie 2016, chiar de ziua de naștere a Ludmilei Bălan, artista a anunțat despre colaborarea frumoasă pe care a inițiat-o cu interpretul Nelu Stratan. Acesta a semnat o piesă pe care ei o interpretează în duet.

Doliu în lumea muzicii. S-a stins din viață interpretul Nelu Stratan

O înregistrate din septembrie 2016, unde cei doi artiști sunt la o petrecere privată, este poate unul dintre ultimele video-uri în care Nelu Stratan apare cântând.

Nelu Stratan

„Dragii mei, plânge inima în mine… Acum câteva clipe am aflat tragica veste…. Nelu Stratan nu mai este printre noi…. Nu pot să-mi revin…. Nu cred… Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru…”, a scris pe contul său de Facebook Ludmila Bălan.

Vezi și: La a 57-a aniversare, Ludmila Bălan a lansat o piesă alături de Nelu Stratan

Precizăm că Nelu Stratan s-a stins din viață astăzi, la vârsta de 51 de ani.

nelu stratanPotrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Adrian Jovmir, Nelu Stratan a decedat în această după amiază, în casă. Trupul neînsuflețit al artistului a fost găsit de prietenul acestuia. Acesta spune că de ieri seară îl sună și nu răspundea, fiind îngrijorat, a mers spre locuința acestuia. Ajuns acolo, a găsit ușă deschisă, iar interpretul întins pe jos în antreu, scrie Protv.md.

Sursa citată mai anunță că una din ipotezele care ar fi dus la decesul interpretului ar fi un atac de cord. Pavel Stratan, fratele mai mic, a spus că Nelu a mai suferit anterior un preinfarct, iar acesta de astăzi s-a dovedit a fi fatal.

Video: Ludmila Balan