Există bărbați care nu fac economie de creativitate și romantism atunci când vine vorba de cererea în căsătorie a persoanei iubite! Excepție face și o propunere făcută acum cinci zile, în Statele Unite ale Americii. O tânără care a plecat să-și ia prânzul în oraș nici măcar nu intuia că urma să poarte pe deget un inel de logodnă!

Bărbatul care și-a pus creativitatea în mișcare se numește Bret, iar femeia care îi furase inima se numește Jovan. Pentru cererea în căsătorie, bărbatul a ales un loc foarte puțin aglomerat, a chemat toate rudele și prietenii viitoarei sale soții, care apoi au cântat și au dansat în fața acesteia, în stradă, după un scenariu foarte bine stabilit.

Pe lângă tot acest scenariu, la eveniment au participat și 40 de dansatori care au oferit un spectacol incredibil de frumos.

Norocosul de mine, ea este prietena mea și iubirea vieții mele”, mărturisește tânărul, la începutul filmulețului pe care l-a montat și distribuit pe YouTube.

Cu pretextul că trebuia să ia prânzul în oraș cu cea mai bună prietenă a sa, Jovan a fost scoasă la terasa unui restaurant, acolo unde a și început spectacolul. După un show de circa patru minute, a fost pur și simplu imposibil ca tânăra să nu accepte inelul lui Bret. 

Urmăriți mai jos cum a fost cerută de mireasă această fericită fată: