Viața la bordul unei nave de croazieră se dovedește a fi un coșmar pentru mulți dintre noi, dar nu și pentru pensionara americană Lee Wachstetter. Această femeie și-a cheltuit toate rezervele și și-a vândut toată averea pentru ca la sfârșitul vieții să poată trăi o viață fericită și pentru a-și realiza toate dorințele! 

În ultimii 7 ani, Lee Wachstetter s-a aflat doar la bordul navei de croazieră Crystal Serenity. Pentru această femeie, aflarea în larg pe parcursul unei perioade atât de lungi n-a fost o decizie foarte ușoară. Și-a vândut casa pe care o avea în Florida, pentru a-și petrece restul vieții în larg, pe această navă!

Într-un interviu acordat recent pentru USA Today, Lee a mărturisit că a îndrăgit dintotdeauna croazierele. Prima sa interacțiune cu o astfel de experiență a avut loc în 1962. Acum, Lee se află în a 283-a călătorie în larg!

Vă întrebați cât a cheltuit bătrâna pentru a trăi viața la care a vizat dintotdeauna? 164 000 $. Din acești bani, Lee a reușit să se cazeze într-o odaie de clasa lux, să-și comande mâncare doar la restaurantele de pe navă și să practice dansurile în timpul petrecerilor și seratelor organizate la bord. 

Presa americană scrie că Lee Wachstetter este oaspetele așteptat al tuturor cinelor și petrecerilor. Merge la cinematografele de la bord și participă la toate distracțiile care se organizează. 

„Membrii echipajului se străduiesc mereu să rămân fericită. Unii dintre ei mi-au devenit la fel de apropiați ca și rudele. Dacă nu au ceea ce-mi trebuie, atunci se apucă de căutat, chiar dacă urmează să piardă foarte mult timp la sol, căutând acel lucru. Nu a mai fost nimeni atât de atent cu mine”, a declarat pensionara, pentru sursa citată.

La bordul navei de croazieră, americanca este supranumită „Mama Lee”. Un blogger care a avut ocazia să o cunoască în 2011, a declarat că Lee este primul om din lume care i-a arătat ce înseamnă savoarea vieții. 

Femeia a ales anume această navă grație programului de dansuri pe care aceasta îl oferă. „Și eu, dar și soțul meu, am iubit dintotdeauna călătoriile. Înainte ca el să moară în 1997, mi-a spus să-mi continui călătoriile și să nu mă opresc niciodată. Iată că nu mă opresc”, spune călătoarea.

Nu a rupt legătura cu copiii și apropiații săi, pentru că deține o poștă electronică și este utilizatoare activă de Skype!

Foto: Ian Schemper, iltalehti.fi

Distribuie articolul: