În ciuda bârfelor care se roteau în jurul cuplului Alex Velea – Antonia, imediat după ce cântăreața s-a declarat însărcinată, Alex a demonstrat, în sfârșit, că e fericit alături de noua aleasă a inimii lui, așa că a făcut publice o serie de imagini care îi surprind pe cei doi în ipostaze extrem de romantice.

Internauții răi comentează chiar și la această oră că „frumoasa Antonia nu se potrivește cu bărbosul și tatuatul Alex Velea” și că „nu e deloc în stilul ei”, dar câți dintre ei își dau seama că dragostea dictează doar inimii?

Alex Velea și Antonia au pornit în prima loc călătorie, în calitate de iubiți. Mai mult decât atât, Alex e conștient că va deveni tată. „Noi 3” – așa a descris Alex imaginea în care apare cu Antonia, sărutându-i umărul.

Cu siguranță că Antonia și Alex își vor oficializa relația imediat după ce interpreta își va lua divorțul și va rezolva problema custodiei asupra fetiței sale. Atunci, vor avea șansa să fie numiți, la fel ca Andra și Cătălin Măruță – „cel mai frumos cuplu de vedete din România”.

Acum, Antonia se află în circa a patra lună de sarcină. Despre graviditatea neașteptată, vedeta a mărturisit acum circa o lună, pe Facebook: „”Trăiesc o perioadă frumoasă în viața mea, pe care îmi doresc să o împărtășesc cu voi, fanii mei, cei care m-ați susținut necondiționat până acum. Vă mulțumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul și care mă face să simt multă iubire după o perioada foarte dureroasă și dificilă din viața mea. Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex și cu mine vom deveni părinți. Sunt foarte fericită și îmi doresc să simțiți cu toții cel puțin tot atâta fericire! Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetița mea, pentru care voi face orice să o am lângă mine și să îmi petrec tot timpul cu ea. Îmi doresc ca viața să își urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât și pentru Vincenzo, să își găsească liniștea și fericirea și să ajungem la o decizie înțeleaptă, de comun acord, în ceea ce o privește pe fetița noastră, Maya. Și ea are dreptul la fericire alături de noi doi, parinții ei și vom decide împreună ce este mai bine pentru ea.”

Foto: Arhiva personală/Facebook

Distribuie articolul: