Deși e mămică deja de două luni, Olga Fesenco nu renunță de tot la lecturi - una dintre pasiunile care o fascinau înainte să nască. Acum, citește cărțile pe fragmente, iar una dintre cărțile pe care le recomandă publicului este tot despre maternitate!

„Mama – e iubirea cea mai lungă. A venit Lili Lozan în ospeție și mi-a făcut niște poze. Mulțumim, tanti Lili”, scria, ieri, Olga Fesenco, pe contul său oficial de Facebook. Vedeta a publicat și o fotografie în compania micuței Daria, poză realizată tot ieri. Am înțeles abia astăzi de ce a folosit acest citat.

11659409_941936379202730_3721297496086008247_n

Aflată în vizită la Karizma, Lili Lozan a ținut să o întrebe despre recomandările proaspete de lectură ale tinerei mămici.

„Acum reușesc să citesc doar pe fragmente. Înainte, cărțile normal că îmi ocupau mai mult timp. „Paula”, de Isabel Allende, este o carte despre mamă, pe care am citit-o mult timp în urmă. Este o istorie tristă, o carte biografică. Fata ei, Paula, a decedat din cauza unei boli incurabile dar, timp de un an de zile, s-a aflat în comă. Într-un an, ea a scris o autobiografie a vieții sale. Mama e iubirea mea cea mai lungă, spune Isabel. Am citit cartea circa 5 ani în urmă și nu o dau nici celor care vor să le-o împrumut, pentru că pot să o pierd. Am învățat foarte multe din cărți și sper că și pe voi vă vor învăța”, a spus Olga Fesenco, într-un interviu pentru Prima Oră.

Foto: Facebook, captură video

Distribuie articolul: