În ultimii ani, industria beauty evoluează cu pași rapizi. Zilnic apar noi tehnici de realizare a unui machiaj, de modelare a sprâncenelor, genelor, chiar și a buzelor. Recent, a început să se facă și tatuaje pe față care să imite pistruii.

Mai nou, fashion bloggerii sunt tot mai mult preocupați de fenomenul „curcubeu pe față”. Make-up-erii propun să ne vopsim sau să ne punem gene nu în tonuri naturale, ci în culori, precum roz, albastru, verde, galben etc., nuanțe pe gusturile fiecăruia.

Citește și: Talent și pasiune. Vloggherița și make-up artista Elena Borta iese din tiparele machiajului clasic: „Îmi place să mă evidențiez prin creativitate”

gene3

Această metodă este o procedură standard pentru extensia genelor. Singura diferență este materialul din care sunt făcute firele de păr, sau mai degrabă culoarea lor. Mulți bloggeri au remarcat că, odată cu apariția acestei tehnici, puteți uita de aplicarea zilnică a umbrelor, deoarece genele în culori atât de strălucitoare înlocuiesc perfect umbrele pentru pleoape.

Citește și: Tendințele ciudate în materie de frumusețe continuă! De această dată, vă prezentăm machiajul VAGINAL

gene1

gene2

Sursa: cosmo.ru