Prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, spune că el şi soţia sa ar putea avea ulterior un alt copil, însă, pentru moment, fiul lor în vârstă de opt luni le ocupă tot timpul.

Prezent la parada de Saint Patrick’s Day din Aldershot, luni, prinţul i-a mărturisit sergentului-major Ray Collister: “Poate într-o zi. Unul este suficient pentru moment”, scrie femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

observatordebacau.ro

Un alt militar care i-a pus întrebări prinţului William despre bebeluşul regal este Glenn Tierney. “L-am rugat să-mi spună totul despre prinţul George, eu sunt mai curios din fire. Mi-a spus că (prinţul George) se simte foarte bine şi că este foarte ocupat cu mersul de-a buşilea şi cu mâncatul”, a spus militarul britanic.

Mai devreme au apărut zvonuri în presă precum că Ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată, de data aceasta cu o fetiță.

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi 10 oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Distribuie articolul: