Prințul William s-a întors la datorie! După o perioadă de euforie postnatală a Familiei Regale, Ducele de Cambridge a mers la un eveniment regal, miercuri 20 mai. Acolo, Prințul s-a ales și cu un cadou drăguț pentru fiica sa. Este vorba despre un tricou cu numele Prințesei și cu numărul de calificare - #1, oferit la întâlnirea oficială cu echipa Fotbalului Feminin din Anglia.

Fiind acum tată a doi copii, Prințul, în vârstă de 32 de ani a recunoscut că îndatoririle sunt duble din moment ce în familia lor a venit micuța Charlotte.

La întâlnirea sus-menționață, Prințul William a purtat un costum bleumarin și o cravată în nuanțe de neagru și roșu, ținută care nu i-a permis să joace fotbal cu membrele echipei. „Voi purta niște haine mai potrivite data viitoare!” a refuzat politicos William propunerea căpitanului echipei, Steph Houghton.

1

Fiind întrebat ce fac cei mai mici membri ai familiei regale, William a spus: „George este foarte plin de viață, iar Prințesa Charlotte m-a ținut treaz toată noaptea, de fapt, am deja câteva nopți nedormite, dar sunt foarte fericit să-i am alături în ficare zi.”

prince-william-kate-middleton-charlotte-jersey-lg

Alteța Sa Regală, Prințesa de Cambridge, este a patra pretendentă la tronul britanic în linia logică a succesorilor. Amintim că, Prințesa Charlotte Elizabeth Diana s-a născut în data de 2 mai în Spitalul Sfânta Maria din Paddington, Londra.

royalbabty.ap_.L-940x470

Foto: abcnews.go.com

Foto: abcnews.go.com

Aflați că: „Prințul William și-a dorit în secret o fetiță. De fapt, chiar și când îl aștepta pe Prințul George, William își dorea o fetiță,” a declarat expertul regal, Katie Nicholl spentru Us Weekly. „Și cred că e minunat. Acum au și un băiat, și o fată.”

Sursa