Presa din Occident a luat în serios noua relație care s-ar fi înfiripat între Prințul Harry și modelul german, de proveniență rusă, Anastasia Guseva. Potrivit tabloidelor, cei doi tineri s-au cunoscut recent, la o petrecere organizată la bordul iahtului Abu Dhabi. Acum, Marea Britanie așteaptă confirmarea oficială a acestei informații. 

Prințul Harry s-a îndreptat, recent, în Dubai, pentru a participa la mai multe activități care vizează fondul său caritabil, dar și pentru a asista la marele Grand Prix din cadrul evenimentului sportiv Formula 1, al cărui fan este. 

Prințul Harry a fost invitat și în luna noiembrie la o petrecere dedicată aceluiași eveniment „Formula-1”, dar la bordul unui iaht. Costul biletului de acces la petrecere a fost de 900 de euro, însă pentru Prințul Harry, intrarea a fost absolut gratuită. Din mulțimea de oaspeți, Harry a observat o blondă care îl tot sorbea din priviri. 

Potrivit martorilor, cei doi s-au retras foarte curând, fiind surprinși discutând și dansând. „Era foarte captivat de ea. O atingea tot timpul și o îmbrățișa. Dansau lipiți strâns unul de celălalt”, a declarat un martor, pentru ziarul britanic „Sun”.

Mai târziu, însăși Anastasia a confirmat apropierea sa de Prințul Harry: „Coboram o scară și brusc, l-am văzut pe Harry foarte aproape. Mă privea și îmi zâmbea. După aceasta, am fost invitată în zona VIP a iahtului. Harry stătea la o masă împreună cu 6 prieteni de-ai săi. Și, chiar dacă aveau suficientă șampanie, Harry și prietenii săi au preferat să bea vodkă. Am început să discutăm, Harry este un tip foarte drăguț. Îmi atingea părul și îmi mângâia gâtul. Am mers să dansăm, iar buzele noastre s-au unit într-un sărut”, a declarat modelul, pentru publicația germană „Gala”.

Anterioara iubită a lui Harry, care s-a aflat într-o relație cu prințul timp de doi ani, a fost Cressida Bonas. Întreaga Familie Regală aștepta noutatea despre logodna celor doi, însă, așteptarea s-a terminat cu o despărțire definitivă în luna aprilie a anului trecut.

Burlacul este recunoscut, în presa străină, pentru mai multe „năzdrăvănii” care, potrivit Familiei Regale, n-au făcut decât să prejudicieze imaginea sa și a familiei sale. În luna august, 2002, ziarul Sun a publicat câteva fotografii în care Harry apărea gol-pușcă în odaia unui hotel din Las Vegas. 

Foto: okmagazine.com, Instagram, pagesix.com

Distribuie articolul: