Botezul prințului George Alexander Louis, bebelușul ducelui și ducesei de Cambridge, va avea loc astăzi, la trei luni și o zi de la nașterea acestuia. Vezi ce cadou îi va oferi acestuia contele Kalnoky, administratorul proprietăților prințului Charles din Ardeal. Bebelușul regal va primi, drept cadou de botez, o pajişte în Transilvania, din partea contelui Kalnoky, un apropiat al prinţului Charles, care a participat și la nunta cuplului William și Kate. Kalnoky, cunoscut drept un admirator al naturii, iată de ce acesta speră ca darul său să atragă atenția asupra florilor rare care trăiesc în regiunea Transilvania, citează Gândul.

Botezul celui de-al treilea moștenitor la tronul Marii Britanii va avea loc în capela regală, pentru prima dată când un botez va fi oficiat la palatul Saint James, acolo unde a fost depus și trupul neînsuflețit al prințesei Diana înainte de înmormântare.

Naşii prinţului George sunt alții decât s-a anunțat anterior: Oliver Baker – pe care cuplul princiar l-a cunoscut la Universitatea St. Andrews, Jamie Lowther-Pinkerton, Julia Samuel, Zara Tindall, verişoara prinţului William, Hugh Grosvenor, Emilia Jardine-Paterson – o bună prietenă a ducesei Catherine, şi William van Cutsem.

  

Cei şapte naşi de botez, ale căror nume au fost anunţate azi dimineaţă, demonstrează faptul că ducele şi ducesa de Cambridge au preferat să nu respecte tradiţia potrivit căreia naşii bebeluşilor princiari trebuie să provină din rândul familiei regale britanice sau din familiile regale străine, alegând în schimb prieteni apropiaţi cu rolul de a-l ghida în viaţă pe primul lor copil.

Sursa: B1.ro, Ziarul Ring