N-a durat mult timp până când mămicile din întreaga lume să preia în totalitate ținuta Prințului George de la Festivalul de Polo, la care a mers cu o săptămână în urmă împreună cu părinții săi.

Prințul George a fost văzut purtând o cămășuță albă cu un cardigan de un albastru întunecat, asortat cu o pereche de pantaloni scurți de același albastru, însă lovitura pentru mămicile fashioniste a fost dată de ghetuțele sale.

Foto: cdn.images.express.co.uk

Foto: cdn.images.express.co.uk

De la apariția micului principe la Festivalul de Polo, multe din mămicile din întreaga lume și-au dorit ca picii lor să arate la fel de bine și stilat. Și astea nu sunt doar intenții, ci dovezi redate de cifrele vânzărilor acetui tip de ghetuțe.

Curând după apariția la eveniment, Crocs-urile cu mărimiea de 2s (mărimea piciorului lui George), au fost „suflate” de pe rafturile magazinelor, dar și din stocurile producătorului.

Foto: timeinc.net

Foto: timeinc.net

Creșterea cu peste 1500% a vânzărilor se datorează atât micuțului moștenitor și look-ului acestuia, dar în mai mare parte mamei sale, care este considerată o icoană a stilului de către o mulțime de mămici din întreaga lume. Prin urmare, Ducesa, care se știe a avea gusturi rafinate în ale vestimentației, nu ar putea niciodată să își îmbrace copiii altfel decât foarte bine și foarte stilat. Astfel se și explică încrederea părinților în preferințele vestimentare ale Ducesei de Cambridge.

Dar se pare că ghetuțele Crocs nu sunt unicele elemente din look-ul Prințului care au înregistrat vânzări remarcabile. În decurs de 48 ore stocul de cămăși și cardigane identice celor purtate de George a fost lichidat în totalitate.

Să îi spunem un călduros „bun venit!” noului membru în lumea modei!

SURSA

Distribuie articolul: