Revistă GQ a desemnat recent cel mai bine îmbrăcat bărbat celebru din lume. Acesta este actorul Eddie Redmayne. Interesant e că în top se află și micul prinț George, dar acesta este întrecut de unul dintre bunicii săi, prințul Charles, plasat neașteptat de bine. Vezi pe ce locuri se află aceștia.

Eddie Redmayne, actorul ce poate fi văzut în „The Theory of Everything”, este urmat în clasament de prietenul său Benedict Cumberbatch și de starul din „Fifty Shades of Grey”, Jamie Dornan, aflați pe locul doi și, respectiv, trei, conform The Guardian.

Eddie

În top se mai află și solistul trupei Arctic Monkeys, Alex Turner, pe locul patru, dar și câștigătorul de anul trecut, Nick Grimshaw, care acum a coborât până pe poziția cinci.

În mod surprinzător, în top este și prințul Charles, pe locul șapte, în timp ce nepotul său de un an, prințul George, se află pe poziția 49.

Fotbalistul Wayne Rooney e pe locul 26, în timp ce David Beckham e cu puțin înainte de copilul lui William și Kate, adică pe poziția 46. Fostul fotbalist este depășit însă de fiul său Romeo, aflat pe locul 25.

Distribuie articolul: