Pe parcursul anului 2014 micul prinț a primit în dar o sumedenie de cadouri. Chiar dacă anul trecut a fost ziua lui de naștere, zi în care a fost asaltat cu sute de jucării, obiecte și bibelouri, acesta nu s-a lipsit și de câteva daruri care au ajuns la el pe parcursul anului doar pentru că el este – Prințul George. Vezi cu ce și-a mai suplinit bebelușul regal, colecția de cadouri. 

Prințul George a primit în dar aproximativ 90 de echipamente sportive de la demnitari și prieteni din întreaga lume pe parcursul anulului trecut.

Un cal balansoar, o pereche de cizme din piele de oaie și câteva articole de rugby au fost printre cadourile pentru George, pe care Prințul William și soția acestuia, Kate – le-au primit în timpul vizitei de trei săptămâni în Noua Zeelandă și Australia.

 

În plus, familia regală a mai primit aproximativ 610 cadouri „neoficiale” – inclusiv animale de pluș, jucării colorate, poze, haine, echipamente sportive de la admiratorii acestora.

Pe lângă cadouri primite în public, cum ar fi o placă de surf și un skateboard, George a mai primit mingi de fotbal, un tricou rugby, o bâtă de cricket, o pereche de cizme (de la premierul din New South Wales, Australia, potrivit Palatul) .

 

S-a precizat că doar din Australia, Prințul George a primit: 121 de articole vestimentare, 120 cărți, cinci obiecte textile, 18 piese din diferite echipamente sportive, o placă, trei poze, șapte fotografii, patru produse perisabile, un instrument muzical, cinci ornamente, o bijuterie, nouă obiecte de uz casnic, 219 jocuri și jucării, două DVD-uri, două monede și patru CD-uri.

 

În Noua Zeelandă, a primit 23 de cărți, o monedă, 17 articole vestimentare, un DVD, o piesă de mobilier, 30 de jocuri și jucării, două articole de uz casnic, trei ornamente, doua produse perisabile, șapte piese din diferite echipamente sportive, trei articole de papetărie și un articol din material textil.

Mai mult decât atât, când William și Kate au vizitat SUA luna trecută, George a primit un halat, marca Carlyle Hotel, un vas mare cu miere de albini. Iar din Canada, bunicul său prințul Charles, și soția acestuia, Camilla, ducesa de Cornwall, i-au adus aproximativ 25 de cadouri, printre care o jacheta din piele, care i-au fost transmise de gazdele canadiene.

Din Franța, bebelușul regal s-a ales cu 15 piese de porțelan „Sevres” (pentru ceai) și un set de albume pentru fotografii, marca „Hermes”, împachetate într-o cutie de piele.
Printre teancurile de cărți, fotografii în răme de argint și diferite suvenire, George s-a mai „îmbogățit” și cu o râșniță din lemn pentru cafea, de la ambasadorul Iordaniei.

De micul prinț nu a uitat nici președintele Maltei, care i-a dăruit o cruce malteză în miniatură, și nici o doamnă din Essex (la est de Londra) care i-a transmis o perie de curățat papucii.

Din călătoriile sale, prințul Andrew, i-a adus un model de VW Beetle, transmis de o fabrică de automobile din Germania. Iar o livrare poștală i-a adus pe masă un coș cu mango de la președintele Pakistanului.

Fosta secretară de stat, Hillary Clinton i-a trimis o copie a cărții sale „Alegeri dificile”, iar într-o vizită în Marea Britanie, micuțului i-a fost înmânat un CD a trupei rock „Arctic Monkeys”.

 

În Ajunul Crăciunului, de prinț nu a uitat nici ambasadorul Arabiei Saudite, Mohammed bin Nawaf Al-Saud, care i-a livrat un platou „gigantic” cu fructe.

Palatul anunță pe site-ul lor oficial, că din data nașterii micului prinț și până în prezent, familia regală s-a ales cu peste 4000 de cadouri pentru toți membrii familiei.

Sursa: dailymail.co.ukpeople.com

Distribuie articolul: