Sărbătoare mare în Monaco! Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene și-au încreștinat gemenii. Prințișorii Gabriella și Jacques au fost botezați ieri dimineață, iar Catedrala la care a avut loc evenimentul, a devenit un adevărat punct de atracție pentru jurnaliști și populația băștinașă din Principatul Monaco. Cum a avut loc botezul, aflați mai jos.

Chiar din primele ore ale dimineții, Prințul Albert al II-lea și prințesa Charlene și-au adus gemenii de 5 luni la Catedrala Monaco pentru a săvârși ritualul de încreștinare. Micuții au fost aduși la caatedrală de către bonele acestora. Mii de oameni s-au aliniat pe străzile din Monaco pentru a asista la eveniment, care a fost difuzat în direct și pe un ecran gigant din Place du Palais.

Conform tradiției, pentru prințesa Gabriella și Prințul Jacques, au fost alese două rochii speciale, de culoare albă, create pentru botezul copiilor și semnate de brandul Dior. Frumoasa prințesă Charlene a ales să poartem la botezul copiilor săim o rochie elegantă, de culoarea fildeșului, semnată de colecția Dior Haute Couture 2015. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei din perle și o pălărie crem. Potrivit criticilor de modă, Prințesa a dovedit că poate combina rafinamentul atemporal cu tendințele contemporane de Haute Couture.

Albert al II-lea, la rândul său, a purtat un costum negru, dar potrivit cu ținuta crem a soției sale, pentru că a ales o cravată de culoarea fildeșului.

 

La botez au fost prezenți și părinții prințesei Charlene. Lynette și Michael Whittstock au sosit tocmai din Africa de Sud pentru eveniment, împreună cu fiii lor – Gareth și Sean. Wittstock Gareth și Nerine Pienaar au fost nașii de botez ai prințesei Gabriella, în timp ce Christopher Le Vine Jr și Diane de Polignac Nigra – nașii de botez al fratelui geamăn.

După evenimentul de la catedrală, familia a fost condusă la Palat, pentru o ceremonie privată.

Bebelușii regali au împlinit ieri exact 5 luni, pentru că au venit pe lume la 10 octombrie 2014. Micuții s-au născut prin cezariană, la câteva clipe distanță, la Spitalul Grace Princess din Monaco. Prințesa a primit tilul de Contesa de Carlades, în timp ce Prințul a devenit Marquis de Baux.

Sursa: Daily Mail

Distribuie articolul: